Internationaal Theater Amsterdam – Cameraman / -vrouw

Vacature | Organisatie: Internationaal Theater Amsterdam | Functie: Cameraman / -vrouw | Plaats: Amsterdam | Omvang: n.v.t. | Sluitingsdatum: 25/10/2018


Stadsschouwburg en Toneelgroep Amsterdam zijn per 1 januari 2018 gefuseerd en gaan vanaf seizoen 18/19 verder onder de naam Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Samen werken we aan een nieuwe organisatie die een vuurtoren van eigentijds theater is met een spanwijdte van de Amsterdamse buurten tot aan de hele wereld. Een toonaangevend centrum op nationaal en internationaal niveau. Wij produceren en programmeren een kwalitatief hoogwaardig programma met jaarlijks 600 pluriforme nationale en internationale toneel- en dansvoorstellingen en maatschappelijke programma’s die een groot en divers publiek aanspreken om tot nieuwe inzichten en perspectieven te komen.

Internationaal Theater Amsterdam behoort tot de boegbeelden van de Nederlandse podiumkunst met als kern een breed acteursensemble van wereldfaam en een team van toonaangevende regisseurs dat, naast het Amsterdamse huis, wereldwijd nog een 100-tal podia bespeelt. Het nieuwe theater is daarnaast een grootschalig Talent Centre waar talentontwikkeling, educatie en samenwerking centraal staan. We zijn het huis van grote festivals als Brandhaarden, Julidans, Holland Festival en het Nederlands Theater Festival. Een moderne ontmoetingsplek met een eigen café | brasserie waar voor- en achterkant van theater één worden, zonder grens tussen makers en publiek. Het nieuwe theater heeft één relatie met de stad, het rijk, met fondsen, sponsors en natuurlijk het publiek. Kortom, een huis met een duidelijke stem naar de stad en haar bewoners.

Voor een nieuwe productie van Internationaal Theater Amsterdam zijn we op zoek naar een

Cameraman of -vrouw

om het hele repetitieproces en de voorstellingen te draaien

Het betreft professioneel camerawerk waarbij gewerkt wordt met een gimbal (Movi M10). Tijdens het repetitieproces verwachten van jou dat je de wensen van de regisseur kan vertalen naar composities en kadrering van elk shot. Daarbij ook rekening houdend met technische vertaling daarvan (lenzen, filters, camera settings et cetera).

Het gaat om de periode van week 3 tot en met 13 2019 waarbij week 10 en 11 de generale weken zijn.

Wat vragen wij?

  • Zoom, pan, tilt, focus, ped, dolly and track shots terwijl je focus en je framing behoudt.
  • Een shot list / script volgen, waarbij je zelf de verantwoordelijkheid hebt om het afgesproken kader en focus te pakken en te behouden.
  • De dialoog en je omgeving in de gaten kunnen houden tijdens je shots.
  • Je bent fit, zelfstandig, stressbestendig en flexibel in vakoverschrijdende zin.

Wat bieden wij?
Een dynamische werkomgeving bij een topinstelling in de culturele sector.

Meer informatie of solliciteren?
Sollicitaties (korte motivatie en CV) kun je mailen naar joris@ita.nl tot en met 25 oktober 2018 onder vermelding van ‘cameraman / -vrouw’. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met joris@ita.nl.

Procedure
ITA verstuurt geen ontvangstbevestiging naar aanleiding van je sollicitatiebrief. Indien je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek ontvang je hiervan per mail bericht.

Meer informatie over ITA kun je vinden op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.ita.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,