Academie van Bouwkunst – Studiesecretaris

Vacature | Organisatie: Academie van Bouwkunst | Functie: Studiesecretaris | Plaats: Amsterdam | Omvang: 0,6 fte | Sluitingsdatum: 22/10/2018


De Academie van Bouwkunst Amsterdam verzorgt onderwijs op masterniveau in de drie disciplines Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur met een groeiende internationale studentenpopulatie. De Academie vormt een gemeenschap van 250 studenten, ongeveer 25 vaste medewerkers en jaarlijks circa 300 gastdocenten, afkomstig uit het werkveld. De Academie is een onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten (AHK) en is gehuisvest in een monumentaal gebouwencomplex aan het Waterlooplein.

Het studiesecretariaat van de Academie van Bouwkunst zoekt per 1 december 2018 een:

Studiesecretaris

(0,6 fte)

Plaats in de organisatie
Dagelijks zijn er contacten te onderhouden met studenten, docenten en opleidingshoofden. De studiesecretaris stemt de planning van de werkzaamheden af met de directe collega’s van het studiesecretariaat, de studieadviseur, coördinator beroepservaring en de onderwijsmanager. De studiesecretaris rapporteert aan de manager bedrijfsvoering.

Functie-inhoud
De belangrijkste taken zijn:

  • organisatie en administratie van de cursussen en minoren;
  • invoeren van het studentinformatiesysteem;
  • verstrekken van informatie aan studenten en docenten;
  • verwerken van studiegegevens en studieresultaten;
  • invoeren en bijhouden van adressen;
  • ondersteuning bij docentprofessionalisering;
  • het op orde houden van studentendossiers;
  • achtervang van organisatie en administratie van tentamens en het afstuderen;
  • diverse administratieve werkzaamheden.

Profiel
De beoogde kandidaat heeft tenminste Havo/MBO-niveau als achtergrond, werkt consciëntieus en accuraat, is een teamplayer en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met Excel en met (student)informatiesystemen. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. De kandidaat heeft bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie één jaar, met de mogelijkheid om dit te verlengen voor weer één jaar. Salaris conform salarisschaal 6 (maximaal € 2.653,45 bruto per maand bij een volledige aanstelling). De cao-hbo is van toepassing. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Op basis van de ingezonden brieven vindt een eerste selectie plaats. De gesprekken zijn op donderdag 25 en maandag 29 oktober.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joseefke Brabander, manager bedrijfsvoering, joseefke.brabander@ahk.nl, telefoonnummer 020 531 82 18. Sollicitaties, voorzien van motivatiebrief en curriculum vitae, kunt u richten aan Sanne Blok via vacature-avb@ahk.nl. De inzendtermijn sluit op maandag 22 oktober.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.academievanbouwkunst.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,