Schouwburg Amstelveen – Medewerker Kaartverkoop

Vacature | Organisatie: Schouwburg Amstelveen | Functie: Medewerker Kaartverkoop (oproepbasis) | Plaats: Amstelveen | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 26/11/2018


Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. De theaterprogrammering is breed; van cabaret tot toneel, van jeugdvoorstellingen tot opera en van theatercolleges tot dans. In de cinema worden arthousefilms en bioscoop- en jeugdfilms gedraaid. Naast alle reguliere voorstellingen en films organiseert de schouwburg diverse evenementen, congressen en festivals.

Ben jij klantgericht, representatief, enthousiast en flexibel inzetbaar?
Kom dan ons kassateam versterken!

Medewerker Kaartverkoop

(oproepbasis)

De afdeling
Voor het kassateam van de schouwburg zijn wij op zoek naar een medewerker kaartverkoop & informatie (oproepbasis) die zelfstandig aan de balie de kaartverkoop rond voorstellingen en films verzorgt. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonden, weekenden en schoolvakanties. Een avonddienst duurt circa 3 uur, maar in het weekend overdag en in vakanties kan dit langer zijn. Bij voorkeur ben je in elk geval 1 à 2 dagdelen per week beschikbaar.

Functieprofiel
Je verzorgt de kaartverkoop, verstrekt informatie, beantwoordt mails en telefoontjes en je zorgt voor de administratieve afhandeling van de verkoop van die dag. Kortom, je zorgt met een glimlach voor een optimale dienstverlening aan ons klanten.

Functie-eisen

  • Opleiding op tenminste MBO-niveau;
  • Handig met computersystemen. Kennis van een kaartverkoopprogramma strekt tot aanbeveling;
  • Klantgericht en representatief;
  • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Accuraat en stressbestendig;
  • Flexibel van geest;
  • Affiniteit met theater;
  • Woonachtig in Amstelveen of directe omgeving.

Aanbod
Wij bieden je een leuke functie binnen een dynamisch bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar je natuurlijk ook de mooiste voorstellingen van dichtbij kunt bekijken. Salaris op basis van de cao Nederlandse Podia, afhankelijk van ervaring.

Solliciteren?
Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk een korte motivatie en je cv ter attentie van Quirine Muntz via vacature@schouwburgamstelveen.nl. Sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats.

www.schouwburgamstelveen.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , ,