ActiveTickets – Projectmanager

Vacature | Organisatie: ActiveTickets | Functie: Projectmanager | Plaats: Utrecht | Omvang: 40 uur | Sluitingsdatum: 24/09/2018


ActiveTickets is één van de meest gebruikte kaartverkoopsystemen van Nederland. Meer dan honderd aansprekende podia, filmhuizen, festivals en gezelschappen verkopen meer dan tien miljoen tickets per jaar met onze software.

We maken dit al meer dan vijftien jaar mogelijk met een compacte groep van toegewijde specialisten. Samen met dit team – én met onze klanten – zijn we continue bezig om ActiveTickets te verbeteren en de snelle ontwikkelingen op het gebied van online technologie en media waar mogelijk toe te passen. Eigen inbreng, professionaliteit en ambitie vormen de fundamenten van ons team.

Projectmanager

Functieomschrijving
Als projectmanager wordt je eindverantwoordelijke voor de planning en begeleiding van zeer uiteenlopende projecten. Dit gebeurt in nauw overleg tussen klant, afdeling relatiebeheer, support en externe partijen. Vanaf het moment van planning, tot het moment van oplevering, begeleid je de klant en breng je de implementatie van ActiveTickets of één van de modules, tot een goed einde.

Perspectief
Van een projectmanager wordt verwacht dat hij of zij in korte tijd zelfstandig de bij de functie horende taken kan uitvoeren. We zijn daarbij op zoek naar een organisatietalent dat kan structureren en voor elke situatie in staat is een draaiboek te maken. Helder, accuraat, oplossingsgericht, verantwoordelijk, flexibel en waar nodig streng, zijn eigenschappen waarin je jezelf herkend.

We zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd wil ontwikkelen in de materie; als professional én binnen de organisatie van ActiveTickets. ActiveTickets biedt daarbij de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie en de ambities. We geven je de kans om in hoge mate je eigen baan en perspectief vorm te geven.

Takenpakket (onder andere)

  • Verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van implementaties van ActiveTickets.
  • Standaardiseren en (her)structureren van terugkerende processen.
  • Onderhouden van contacten met de betrokkenen.
  • Inrichten en configureren van ActiveTickets.
  • Meedraaien met onze bereikbaarheidsdienst.
  • Diverse ondersteunende taken.

Profiel
Gedreven, punctueel, precies, planmatig en klantvriendelijk. Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf, je werk en de mensen om je heen te halen. Professionaliteit, inzet en structuur zijn daarbij aspecten die vanzelfsprekend voor je zijn. Verder ben je handig met internetapplicaties en maak je die gauw eigen. Ervaring met realisatie van projecten en/of kaartverkoop is een pre.

We werken voor toonaangevende organisaties in de culturele, sport en evenementen sector. Affiniteit met deze doelgroep is dan ook een pre.

Jouw werkplek
Bij ActiveTickets is veel ruimte voor jouw ontwikkeling en ambitie. Plezier, vernieuwing en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen. We bekijken het kaartverkooplandschap vanuit ons kantoor in hartje Utrecht.

Je krijgt een plaats in een jong team van enthousiaste en getalenteerde mensen en de kans om te leren en te excelleren op het hoogste niveau. Je maakt vanaf dag één deel uit van een team van mensen die echt belangrijk vinden wat ze doen en daar ook echt goed in willen zijn. Je input wordt daarbij serieus genomen en is mede bepalend voor de koers van ActiveTickets.

Afhankelijk van opleiding en werkervaring bieden we een jaarsalaris tussen de € 24.000 en € 32.000 en goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en wil jij voor deze functie in aanmerking komen laat het ons even weten en mail je motivatiebrief en CV vóór 24 september 2018 door naar: jmartinez@activetickets.com.

www.activetickets.com


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,