Theatergroep PlayBack – Accountmanager

Vacature | Organisatie: Theatergroep PlayBack | Functie: Accountmanager | Plaats: Amsterdam | Omvang: circa 4 dagen | Sluitingsdatum: 05/09/2018


Wie zijn wij?
PlayBack maakt interactief theater over maatschappelijke thema’s voor jongeren en hun directe omgeving. De voorstellingen gaan over actuele, pittige onderwerpen die een grote rol spelen in het leven van jongeren op weg naar volwassenheid. Onderwerpen waar de verleiding op de loer ligt en schaamte vaak een rol speelt. Liefde en seksualiteit, (online) pesten, geld en imago, alcohol & drugs en culturele diversiteit. PlayBack wil deze thema’s beter bespreekbaar maken onder jongeren en met jongeren om ze weerbaarder te maken. Met een team van circa 25 acteurs en zeven collega’s op kantoor bereiken we jaarlijks met de voorstellingen circa 50.000 jongeren, 15.000 ouders en 1.500 professionals. Er is steeds meer vraag naar onze voorstellingen.

Wie zoeken we?
We zijn per oktober 2018 op zoek naar een gedreven, proactieve en ervaren

Accountmanager

circa 4 dagen

De accountmanager heeft bij voorkeur een netwerk en werkervaring binnen het onderwijs en cultuur. Je snapt de belevingswereld van jongeren, docenten en ouders en kunt de vertaalslag maken naar de voorstellingen van PlayBack. Je bent altijd op zoek naar kansen en bent goed in (blijvende) verbindingen leggen en relatiebeheer. Je bent een netwerker in hart en nieren en zorgt dat je bij de juiste personen aan tafel zit. Je hebt voldoende diepgang en overtuigingskracht om onze visie en de hieraan gekoppelde voorstellingen en trainingen met enthousiasme te verkopen. Je voelt je thuis in het team van PlayBackers. Dat wil zeggen je bent betrokken bij maatschappelijke thema’s over jongeren, geïnspireerd door de artistieke benadering van educatie en op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en vernieuwing.

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je primair verantwoordelijk voor verdere olievlekwerking van de naam PlayBack binnen het onderwijs, gemeenten en gezondheidsinstellingen. Je werkt nauw samen met je collega accountmanager, de algemeen directeur en de communicatie coördinator. Je bent verantwoordelijk voor het verkopen van het op voorhand afgesproken aantal voorstellingen. Je beheert de bestaande relaties en genereert nieuwe klanten.

Wat vragen wij?

  • Je hebt affiniteit met maatschappelijke thema’s, jongeren en theater
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als accountmanager
  • Je beschikt over een academische of HBO-opleiding en denkt en werkt op dat niveau
  • Je bent hands-on, resultaatgericht, ondernemend, flexibel, open en stressbestendig
  • Je kunt goed organiseren, plannen en zelfstandig werken
  • Een relevant netwerk is een pre.
  • Wat bieden wij?
  • Een inspirerende omgeving met fijne collega’s. PlayBack is een bijzondere en dynamische organisatie met ambitie
  • Een dienstverband voor circa vier dagen per week met een salaris (op basis van leeftijd en ervaring) conform de CAO toneel en dans vanaf begin oktober 2018 in Amsterdam (wellicht Utrecht vanaf november).

Reageren
Stuur vóór 5 september 2018 een cv en motivatiebrief waaruit duidelijk blijkt wat jouw toegevoegde waarde voor PlayBack zou kunnen zijn aan merel@tgplayback.nl.
De gesprekken vinden plaats op:
10, 13 september a.s. (eerste ronde)
17 september a.s. (tweede ronde)

Informatie
Mocht je aanvullende vragen hebben, bel dan met Merel van Ekdom op 06-23135643.

Kijk voor meer informatie op

www.tgplayback.nl

 


, , , , , , , , , , , , , , , ,