Plein C – Projectmedewerker Organisatie & Communicatie

Vacature | Organisatie: Plein C | Functie: Projectmedewerker Organisatie & Communicatie | Plaats: Haarlem | Omvang: 12-16 uur | Sluitingsdatum: 26/08/2018


Wij zijn op zoek naar een creatieve aanpakker!

Weet jij snel de juiste tone of voice en het meest passende beeld te vinden in je communicatie en ga je los bij het organiseren van een evenement? Heb je een vlotte pen, kent social media geen geheimen voor je en hou je van afwisseling in het werk? Ben je een cultuurtijger of heb je passie voor onderwijs? En ben je ook nog een kei in het plannen en realiseren van communicatie uitingen en evenementen? Dan bieden wij jou een uitdagende baan in een klein team van enthousiaste professionals in het centrum van Haarlem.

Plein C biedt scholen en cultuuraanbieders in Noord-Holland nascholing, advies, informatie en inspiratie om samen cultuuronderwijs op een hoger niveau te tillen.

Plein C is zo snel mogelijk op zoek naar een:

Projectmedewerker Communicatie & Organisatie

m/v | 12-16 uur per week

Als projectmedewerker ondersteun je bij de ontwikkeling, organisatie en realisatie van diensten en producten van Plein C. Ook verzorg je on- en offline communicatie uitingen richting het werkveld, in afstemming met de coördinator communicatie/marketing. Een veelzijdige functie waarbij een beroep gedaan wordt op je diverse talenten!

Wat ga je (onder andere) concreet doen?

 • Verzorgen van planning, organisatie en evaluatie van cursussen en bijeenkomsten, in samenwerking met de adviseurs
 • Ondersteuning in organisatie van (deel-)evenementen zoals:
  • ICC Netwerkdag
  • De Beweging
  • Jaarlijkse CMK dag Noord-Holland
  • Plein C op onderwijsbeurzen
  • Onderwijsfestival Popcorn
  • Uitvoerende organisatie jaarlijkse verkiezing Cultuurschool NH, inclusief promotie
 • Content verzamelen onderwijsmagazine Prikkels
 • Actueel houden van diverse websites (onder andere pleinc.nl; www.cmknoord-holland.nl, prikkelsonline.nl; cultuurindeklas.nl)
 • Productie van promotiematerialen evenementen
 • Social media voorzien van actuele content
 • Meedenken vernieuwende content opleidingen en/of communicatie-uitingen

Wat vragen we van onze nieuwe collega?
De vacature is op MBO-/HBO-niveau ingeschaald. Een cultuur-, onderwijs en/of marketing/communicatie gelieerde opleiding en/of werkervaring is gewenst. Daarnaast vragen we ervaring met organiseren van evenementen, uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, digitaal vaardig zowel in on- als offline programma’s (MS-office, Mailchimp, WordPress). Ervaring met Adobe Creative Suite, Google Analytics en SEO is een pre. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, accuraatheid, samenwerking, planning & organisatie en kwaliteitsgerichtheid zijn belangrijke competenties in deze functie.

Waar kom je terecht?
Plein C is een kleine, flexibele organisatie van acht vakkundige medewerkers, aangevuld met freelancers. Op een fijne, monumentale werkplek aan de Nieuwe Gracht te Haarlem, op slechts zeven loopminuten van het station. Onze passie is cultuur en we willen graag iedereen daarmee in aanraking brengen. We werken samen met onze partners als centra voor de kunsten en het onderwijs, gemeenten en fondsen. We geven niet alleen advies maar steken ook graag de handen uit de mouwen en zetten vaak net dat stapje extra.

Wat krijg je ervoor terug?
Een leuk, informeel en sociaal team op een van de mooiste plekjes van Haarlem, dichtbij het NS station. De functie is gewaardeerd in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€ 2.149,- tot maximaal € 3.076,- bruto bij een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering), afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden rondom scholing en mogelijkheid invulling individueel keuzebudget.

Over Plein C
Plein C, expertisecentrum cultuur & onderwijs, is gevestigd in Haarlem. De organisatie adviseert en ondersteunt het onderwijs, het culturele veld en gemeenten, onder andere in het kader van de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit, bij het opstellen van cultuurbeleid in relatie tot de culturele omgeving. Zij ondersteunt scholen bij het ontwikkelen en verankeren van visie en beleid op het gebied van cultuuronderwijs. Leerkrachten krijgen kennis en vaardigheden aangereikt voor het geven van lessen in kunstdisciplines, media en erfgoed.

Plein C leidt Interne Cultuur Coördinatoren (ICC’ers) op en biedt nascholingstrajecten, informeert scholen over ontwikkelingen in het cultuuronderwijs en adviseert over samenwerkingsmogelijkheden en lokale netwerken.

Is dit jouw baan?
Laat het ons uiterlijk 26 augustus weten door je motivatie en cv aan Karin Geelink, de directeur van Plein C, te sturen via: info@pleinc.nl. In verband met de zomervakantie ontvang je geen ontvangstbevestiging. Tussen 14 en 23 augustus is het mogelijk om tijdens kantooruren (maandag tot en met donderdag) via 023-792 00 40 telefonisch meer informatie in te winnen. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 5 september (1e ronde) en maandag 10 september (2e ronde). Voor meer info zie onze website.

www.pleinc.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,