KEES – KEES-Huistrainer

Vacature | Organisatie: KEES | Functie: KEES-Huistrainer | Plaats: Utrecht | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 03/09/2018


KEES is een frisse Utrechtse organisatie met een landelijke ambitie. Samen maken wij ons sterk voor de ontwikkeling van cultuurvrijwilligers en daarmee de groei en kwaliteit van de gehele culturele sector.

Dit doen we door cultuurorganisaties te helpen op het gebied van werving, training, advies en coördinatie. Ook staat KEES in direct contact met de cultuurvrijwilligers zelf. Online via een warme community en offline via het organiseren van trainingen en het verzorgen van vrijwilligerscoördinatie.

KEES bestaat sinds 2009 en werkt met een vast team van vijf collega’s en een groep zzp’ers die trainingen geven, coachingstrajecten begeleiden en projecten uitvoeren. We zijn gedreven in de dingen die we doen, flexibel en uniek in Nederland. Dat zorgt ervoor dat KEES jaarlijks groeit, daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om de KEES-gastvrijheidstraining te verzorgen.

Wil je je graag voor KEES inzetten, ben je trainer of heb je ervaring met voor groepen staan? Volg dan het interne opleidingstraject van KEES en word

KEES-Huistrainer

Expertise gastvrijheid, anti-agressie en klachtenafhandeling

Wat je gaat doen
Samen met een selecte groep van nieuwe KEES-huistrainers volg je een intern opleidingstraject om vervolgens zelfstandig trainingen te geven aan cultuurvrijwilligers. De trainingen gaan over gastvrijheid, anti-agressie en klachtenafhandeling, duren gemiddeld 2,5 uur en worden op maat aangeboden. Je werkt met enthousiaste groepen van 10-25 vrijwilligers die zich bijvoorbeeld inzetten als host bij musea, barmedewerker bij poppodia en kassamedewerker bij festivals. Je verzorgt een gezellige teambuildende avond en brengt tegelijkertijd een leerproces op gang waarmee vrijwilligers (nog) beter beslagen ten ijs komen.

De tijdsinvestering die dit kost is ongeveer een dagdeel per week tijdens de opleidingsperiode (afhankelijk van je ervaring, minimaal 6 weken). Afhankelijk van de tijd van het jaar geef je bij KEES 1 training per week (september, oktober, november) tot 1 training per 6 weken. De meeste trainingen zijn in de avond.

Wat KEES je biedt
KEES is altijd bezig met groei en ontwikkeling van mensen, dus ook die van jou! Afhankelijk van je ervaring volg je kosteloos een intern opleidingstraject. Voor de trainingen die je in deze periode geeft, ontvang je een vergoeding van € 50,-. Zodra je zelfstandig aan de slag gaat verdien je een vast bedrag per training (terug te rekenen naar plus minus € 45,- per uur exclusief btw). We verwachten dat je blijft deelnemen aan interne opleidingsmomenten en je kennis deelt met (nieuwe) collega’s. Ook is er de mogelijkheid mee te werken op kantoor in de verkoop en organisatie van trainingen.

Wie we zoeken
Onze nieuwe collega’s zijn van nature nieuwsgierig en flexibel inzetbaar. Het geven van trainingen (in voornamelijk de avonduren, maar soms ook overdag) moet goed te combineren zijn met je overige werkzaamheden. Verder zoeken we een toegankelijk en positief gestemd persoon, die denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Je wilt graag leren en staat daarom open voor feedback. Je hebt ervaring met voor groepen staan en/of (vrijwilligers)ervaring in de culturele sector. Omdat we serieus in jou investeren, verwachten we dat je solliciteert om meerdere jaren bij KEES te blijven.

Iets voor jou?
Wij lezen graag waarom je juist bij KEES aan de slag zou willen, wat je komt brengen en halen en hoe je deze werkzaamheden combineert met je overige activiteiten. We ontvangen je bericht inclusief cv graag zo snel mogelijk en uiterlijk 3 september op hanneke@keescultuurvrijwilligers.nl. Voor vragen kun je bellen met Hanneke Hulshof via 06-445 396 67.

www.keescultuurvrijwilligers.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,