Fonds voor Cultuurparticipatie – Programmamedewerker

Vacature | Organisatie: Fonds voor Cultuurparticipatie | Functie: Programmamedewerker | Plaats: Utrecht | Omvang: 32-36 uur | Sluitingsdatum: 05/09/2018


Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert actieve cultuurdeelname in Nederland. We verstrekken daarvoor subsidies aan organisaties die culturele projecten opzetten. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een theaterfestival in de wijk, leren tapdansen op je 70ste, zingen in een koor, aan de slag met de mogelijkheden van nieuwe media of leren hoe je papier maakt van wat de natuur te bieden heeft. Om dit te realiseren hebben wij drie programma’s gericht op cultuureducatie, participatie en zichtbaarheid.

Het Fonds voor Cultuurparticipatie zoekt een

Programmamedewerker

(32-36 uur per week)

Wij zoeken
Wij zoeken iemand die voor ons de stroom van subsidieaanvragen in de gaten houdt. Jouw werk is het registreren van subsidieaanvragen in ons digitale systeem, het controleren of een aanvraag compleet is, het uitzetten van de aanvragen bij de collega’s die de inhoudelijke beoordeling doen en het zorgen voor tijdig antwoord naar de subsidieaanvrager. Datzelfde doe je ook voor binnenkomende subsidieverantwoordingen. Kortom, je bent medeverantwoordelijk voor de hele administratieve afhandeling van subsidieregelingen. Daarvoor heb je ook frequent contact met subsidieaanvragers om informatie op te vragen of uitleg te geven over de administratieve kant van de subsidieregeling.

Wie ben jij?
Ben je iemand die snel dingen oppikt, helemaal thuis is in administratieve systemen, niet schrikt van een vollopende mailbox, klanten goed te woord staat en ook nog collega’s op een prettige wijze aan hun deadlines weet te herinneren? Dan hebben we jou nodig! Liefst per direct. En heb je een cultureel andere achtergrond dan het gros van onze collega’s, dan zijn we helemaal blij.

Wat zien we graag
We zien graag dat jij hier op je plek bent. Dus laten we nog even dit zeggen. We krijgen altijd veel reacties op vacatures en dat vinden we natuurlijk erg fijn. Om teleurstellingen te voorkomen, zeggen we hierbij dat we echt op zoek zijn naar een solide administratieve kracht die langer bij ons wil blijven. En niet naar iemand die dit als opstap ziet naar iets anders. Startersbanen hebben we af en toe ook, maar zo zien we deze functie niet.

Wat bieden wij?
Een hele leuke organisatie met bijna 30 bevlogen collega’s, die er allemaal warm voor lopen om iets te betekenen op het gebied van cultuureducatie en cultuurparticipatie. Leuk werk bij een landelijk fonds in het hartje van Utrecht. En salaris conform schaal 7 BBRA (maximaal € 3.013,- euro op basis van 36 uur). En uiteraard goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Meer info?
Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Saskia van Ooij, programmamanager van het Fonds, op 06 – 2544 8859.

Solliciteren?
Graag via onze site uiterlijk woensdag 5 september aanstaande via deze link. Gesprekken doen we op vrijdag 14 september 2018 (eerste ronde) en vrijdag 21 september 2018 (tweede ronde). Misschien tot dan!

www.cultuurparticipatie.nl


, , , , , , , , , , , , , , ,