Theatergezelschap Vis à Vis – Stagiaire Theater Techniek

Stage-vacature | Organisatie: Theatergezelschap Vis à Vis | Functie: Stagiaire Theater Techniek | Plaats: Almere | Omvang: Fulltime | Sluitingsdatum: geen


Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 27 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Sinds enkele jaren is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen SILO 8, PICNIC, EXIT en MARE gespeeld. De afgelopen twee jaar heeft de productie MARE 60.000 bezoekers getrokken. De voorstellingen van Vis à Vis worden in de openlucht uitgevoerd, de overdekte tribunes hebben een capaciteit van 720 mensen.

Theatergezelschap Vis à Vis is op zoek naar een

Stagiaire Theater Techniek (m/v)

voor de nieuwe locatietheater productie ROBOT in 2019

Fulltime of in overleg

Voor de nieuwe voorstelling ROBOT zoeken we een enthousiaste stagiaire die op zoek is naar een uitdagende stage in het buitentheater in zowel de voorbereiding als de uitvoering

Stageperiode
Eerste periode (repetitie en speelperiode) van 18 maart tot en met 16 juli 2019. Tweede speelperiode van 9 augustus tot en met 25 september 2019. In de aanloop naar de voorstelling zijn de uren en de werkdagen hoofdzakelijk overdag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf 13 mei 2019 werk je voornamelijk in de middag- en avonduren van woensdag tot en met zondag.

Wij zijn op zoek naar
Een stagiaire met een relevante opleiding op MBO-/HBO-niveau, 3e of 4e jaars. Je hebt affiniteit met theatertechniek, buitentheater, special effects en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent accuraat, praktisch, flexibel en creatief en kan goed zelfstandig werken.

Taken
Als stagiaire theater techniek

  • Maak je van dichtbij de totstandkoming van de techniek en effecten voor een grootschalige productie mee.
  • Je bouwt mee aan de voorstelling in techniek, licht en geluid.
  • Je hebt techniek en animatie taken backstage tijdens de voorstelling.
  • Je hebt eigen verantwoordelijkheid voor preparatie en onderhoud van decor en attributen.
  • Je bent een belangrijk onderdeel van een team van 50 mensen.

Wij bieden
Een unieke stage in een dynamische omgeving op een bijzondere locatie. Een samenwerking met een team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken. Je krijgt begeleiding en eigen opdrachten. Je ontvangt een stagevergoeding van € 300,- per maand, reiskosten en lunch / diner.

Contact
Stuur een e-mail met motivatie naar marinus.vroom@visavis.nl.

Voor informatie kun je contact opnemen met Greetje Sluijs, telefoonnummer 036-536 99 33 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Bezoek de website voor meer informatie over de producties van Vis à Vis.

www.visavis.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,