Stichting Muziekschool Amsterdam – Muziekdocenten Instrumentaal

Vacature | Organisatie: Stichting Muziekschool Amsterdam | Functie: Muziekdocenten Instrumentaal (Viool, Gitaar, Piano en Trompet) | Plaats: Amsterdam | Omvang: In overleg | Sluitingsdatum: 02/09/2018


Muziekschool Amsterdam is de grootste muziekeducatieaanbieder van Amsterdam. Het is onze missie om alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Met onze lessen en vele samenspeelmogelijkheden bereiken we tienduizenden leerlingen per jaar. Op de muziekschool zelf, maar vooral op basisscholen.

Op dit moment zoeken we naar docenten voor de instrumenten viool, piano, gitaar en trompet. Onze leerlingen variëren van absolute beginner tot aanstormend talent. Lijkt het je leuk om deze lessen te gaan verzorgen?

Muziekdocenten Instrumentaal

Docent Viool | Docent Piano | Docent Gitaar | Docent Trompet

Omvang van de aanstelling en de lesdagen zijn nader te bepalen

Jouw profiel

  • Je bent avontuurlijk, creatief, flexibel, betrouwbaar, ondernemend, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit.
  • Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren tot 21 jaar.
  • Je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium.
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van een programma gericht op muzikale vaardigheden op jouw instrument.

De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform de CAO, in schaal 8.

Interesse?
Je motivatiebrief en CV kun je, per e-mail, uiterlijk 2 september 2018 sturen naar Laurien van Daalen laurien.van.daalen@muziekschoolamsterdam.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie Docent Instrumentaal – jouw naam’. Wil je extra informatie over Muziekschool Amsterdam dan verwijzen wij je naar onze website.

www.muziekschoolamsterdam.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,