Museum Boijmans Van Beuningen – Medewerker Kantine

Vacature | Organisatie: Museum Boijmans Van Beuningen | Functie: Medewerker Kantine | Plaats: Rotterdam | Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum: 31/07/2018


Museum Boijmans Van Beuningen is een museum met collecties op internationaal niveau. Het museum bezit een unieke verzameling en organiseert tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Jaarlijks ontvangt het museum zo’n 300.000 bezoekers. 1,3 miljoen mensen volgen ons via social media. Met de bouw van het Collectiegebouw breekt er een nieuwe fase aan in de geschiedenis van het museum. Over twee jaar opent in Rotterdam, stad van toekomst en verbeelding, het eerste publiek toegankelijke museumdepot ter wereld!

De afdeling horeca is verantwoordelijk voor de service en kwaliteit van twee horeca gelegenheden en een breed scala aan evenementen. Voor onze personeelskantine in Museum Boijmans Van Beuningen zoeken wij een

Medewerker Kantine

24 uur

Vanwege de aanstaande renovatie van ons museumgebouw betreft het hier een tijdelijke functie
van maximaal 6 maanden. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00.

Profiel
Je hebt affiniteit met de horeca en je vindt het leuk om de lunch te verzorgen voor de medewerkers van ons museum. Je werkt zelfstandig en zorgt er voor dat het lunchbuffet en de kantine er altijd piekfijn uitzien. Je bent het gezicht van de kantine en daarom voorzien van een sociaal en open karakter

Taken en verantwoordelijkheden
Als medewerker kantine zet je de lunch klaar, bedien je de kassa en bereid je kleine gerechten. In overleg met de Chef-kok pas je het assortiment aan als dat gewenst is. De dagelijkse gang van zaken ligt in jouw handen. Na een inwerkperiode zal je ook de bestellingen gaan verzorgen en verantwoordelijkheid gaan dragen voor het bijhouden van de HACCP richtlijnen

Functie-eisen

  • je bent sociaal, vriendelijk, punctueel en stressbestendig
  • een afgeronde MBO koksopleiding is een pré
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • ervaring in catering een pré
  • kennis en ervaring met werken volgens HACCP richtlijnen

Wij bieden
Een leuke, zelfstandige functie in een museum van wereldklasse. Ons team biedt afwisselend werk in een professionele omgeving waarin gewerkt wordt met verse ingrediënten en seizoensproducten. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor maximaal 6 maanden. Salariëring vindt plaats volgens de Leisure CAO en is marktconform.

Sollicitatie
Solliciteren kan tot 31 juli 2018 uitsluitend via onze website.

Meer informatie
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tim Zwart, chef-kok, via zwart@boijmans.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.boijmans.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,