Cultura Ede – Accountmanager Sales & Events

Vacature | Organisatie: Cultura Ede | Functie: Accountmanager Sales & Events | Plaats: Ede | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 27/07/2018


Wij geloven er in dat cultuur iedereen iets te bieden heeft en je als mens rijker kan maken. Cultura brengt mensen in contact met cultuur, wijst de weg en laat zien wat de meerwaarde is van cultuur. Leren en informeren, ervaren en beleven staan centraal. Onze missie: iedereen in de gemeente Ede in contact brengen met cultuur, of dat nu in een van onze vestingen is, op een school of een andere willekeurige plaats in Ede en de buitendorpen. Cultura is de schakel en de verbinder. Want cultuur is voor iedereen!

Cultura is het huis van de stad en heeft prachtige faciliteiten om zakelijke events te organiseren, hiervoor zijn wij op zoek naar:

Accountmanager Sales & Events

(32 uur per week)

Het betreft een functie voor één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Cultura is overzichtelijk, gastvrij en toegankelijk voor vele verschillende evenementen. Presentaties, bijeenkomsten, debatten of bijvoorbeeld seminars, ieder zakelijk / commercieel evenement is bij Cultura mogelijk. Als accountmanager Sales & Events zet je het zakelijke aanbod en mogelijkheden van Cultura in de spotlight, je creëert kansen en speelt daarop in. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de acquisitie, verkoop én organisatie van de externe evenementen en activiteiten die in Cultura plaatsvinden.

Je hebt een pro-actieve en ondernemende houding, die ertoe bijdraagt dat het aanbod van Cultura actueel, innovatief en verrassend is. Je brengt bestaande en nieuwe producten onder de aandacht bij bestaande relaties en nieuwe doelgroepen. Je weet de behoeftes van klanten en stakeholders goed in kaart te brengen, denkt mee en vertaalt de wensen vervolgens naar (nieuwe) producten en/of diensten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van de Sales & Events: van het leggen van contact, informatieverstrekking en verkoop tot aan het opstellen van de offerte, het afstemmen van de planning, het verloop van de activiteit zelf en de facturatie en nazorg achteraf. Tijdens dit proces werk je nauw samen met collega’s van de afdeling Sales en Events, Horeca en Bedrijfsvoering.

Het functieprofiel
Je beschikt over:

  • Een passende vakinhoudelijke opleiding op HBO afgerond (bijvoorbeeld commercie, evenementenorganisatie of vrijetijdsmanagement).
  • Relevante saleservaring in een professionele en commerciële organisatie, bij voorkeur B2B.
  • Kennis van en gevoel voor marketing en PR.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse taal.
  • Talent in het adviseren van klanten en begeleiden van projecten.
  • Organisatorisch sterk, stressbestendig en je bent graag met veel dingen tegelijk bezig.
  • Ondernemerschap, het zien van kansen en deze verzilveren.
  • Zelfstandige instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Kwaliteitsbewuste houding.
  • Creatieve houding, flexibel en durf.

Arbeidsvoorwaarden
Cultura biedt een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Openbare Bibliotheken, schaal 8, € 2.629,- tot € 3.369,- op fulltime basis. Cultura beschikt over een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren op deze vacature
Je vindt het volledige functieprofiel op de website van Cultura. Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met de afdeling P&O van Cultura. Bereikbaar per telefoon: 0318-672800 of per e-mail: personeelszaken@cultura-ede.nl.

Schriftelijke reacties (inclusief Curriculum Vitae) kunt u vóór 28 juli 2018 sturen naar personeelszaken@cultura-ede.nl.

Door te reageren op de vacature ga je akkoord met de gegevensverwerking van jouw sollicitatiebrief en CV door Cultura. Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.cultura-ede.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,