Sugarfactory – Stagiair(e)s

Stage-vacature | Organisatie: Sugarfactory | Functie: Stagiair(e)s Programmering Dance, Publiciteit Dance, Publiciteit Livemuziek | Plaats: Amsterdam | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 31/07/2018


Sugarfactory is een breed geprogrammeerde cultuurlocatie op het snijvlak van club en poppodium. Wij zijn zeven dagen per week geopend met een gevarieerd, creatief en hoogstaand avond- en nachtprogramma waarbij wij voornamelijk nieuwe talenten en ontdekkingen programmeren. Dit programma wordt grotendeels gerealiseerd in coproductie met uiteenlopende organisaties.

Stagiair(e)s
publiciteit, programmering en productie

Sugarfactory heeft drie stageplaatsen voor ongeveer 32 uur per week beschikbaar. Het gaat om functies op HBO/WO-niveau voor praktijkstages of afstudeerstages.

Periode: De stageperiode loopt van begin september 2018 tot en met januari 2019 (indien je opleiding vraagt om een kortere stageperiode is dit eventueel bespreekbaar).

Omschrijving stageplek
Sugarfactory is een breed geprogrammeerde cultuurlocatie op het snijvlak van club en poppodium. Wij zijn zeven dagen per week geopend met een gevarieerd, creatief en hoogstaand avond- en nachtprogramma waarbij wij voornamelijk nieuwe talenten en ontdekkingen programmeren. Sugarfactory heeft een kleine (90 cap) en een grote zaal (400 cap). Wil je alles leren over hoe de productie of publiciteit bij een nachtclub / poppodium in zijn werk gaat? Pak je kans en kom vanaf september 2018 stage lopen bij Sugarfactory! Bekijk de vacatures hieronder:

  • Stage publiciteit club
    Ben jij vaak in het Amsterdamse nachtleven te vinden en ben je een social media freak met gevoel voor pakkende teksten? Voor onze clubnachten zijn wij op zoek naar een stagiair marketing & communicatie voor ongeveer 32 uur per week! Meer informatie vind je op onze website.
  • Stage programmering dance
    Gedurende je stage loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Dance Programmering. Je neemt een kijkje achter de schermen van een club en poppodium in het centrum van Amsterdam. Het is een stageplek waarbij je niet alleen op kantoor zit, maar ook tijdens producties aanwezig zal zijn. Meer informatie vind je op onze website.
  • Stage publiciteit livemuziek
    Gedurende je stage loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling publiciteit / programmering livemuziek. Je neemt een kijkje achter de schermen van een poppodium en club in het bruisende centrum van Amsterdam. Het is een stageplek waarbij je niet alleen op kantoor zit, maar ook geregeld tijdens producties aanwezig zal zijn. Meer informatie vind je op onze website.

Benieuwd hoe een werkdag op het kantoor bij Sugarfactory eruit ziet? Vacature Via Ginny kwam vorig jaar langs en schreef een artikel. Lees en bekijk de foto’s hier!

Sollicitatiebrieven met CV en motivatie kunnen gemaild worden naar willem@sugarfactory.nl tot uiterlijk 31 juli 2018.

www.sugarfactory.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,