Schouwburg Kunstmin – Marketing & Communicatie Stage

Stage-vacature | Organisatie: Schouwburg Kunstmin | Functie: Marketing & Communicatie Stage | Plaats: Dordrecht | Omvang: 32 – 36 uur | Sluitingsdatum: geen


Stichting Kunstmin organiseert, produceert culturele, kunstzinnige en educatieve projecten voor alle inwoners van de gemeente Dordrecht en omstreken. Wij willen iedereen in de stad en regio een gevarieerd en kwalitatief goed aanbod van podiumkunsten bieden. Onze programma’s zijn te zien in de Grote Zaal en de Kleine Zaal van Schouwburg Kunstmin. En ook in de theaterzalen Ketel 1 en Machine 3 in het Energiehuis in Dordrecht. Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan het culturele en maatschappelijke leven in stad en regio.

Als medewerker of als stagiair(e) lever je mede een belangrijke bijdrage aan de positionering van Schouwburg Kunstmin. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale zaalbezetting en het ‘vinden en binden’ van bezoekers. Je ondersteunt het team van vier marketeers. De afdeling wordt geleid door het Hoofd marketing & communicatie.

Wij verwachten:
Je studeert communicatie(wetenschap), marketing, cultuurmanagement of vrijetijdsmanagement (WO of HBO) of je hebt dit onlangs afgerond en hebt affiniteit met theater. Je bent leergierig, ambitieus en gewend je handen uit de mouwen te steken. Je functioneert goed in een hectische omgeving en vindt het leuk om dingen actief op te pakken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen en hebt kennis van en interesse in onlinemarketing. Dat betekent o.a. dat je goed je weg vindt op sociale media.

Wij bieden:
Een uitdagende en plezierige werkplek. Je werkt volop mee in het team. Hierdoor kom je met alle facetten van theatermarketing in aanraking en krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten. Je kunt bij ons veel leren over strategische marketingkeuzes en de vertaling daarvan in concrete middelen en distributiekanalen, het zoeken en vinden van publieksgroepen, het bedenken van leuke en zinvolle acties, monitoring en analyse van bezoekersresultaten, kaartverkoop en websitebezoek. Je regelt wekelijks de narrowcasting en je analyseert het verkeer op onze website via Google Analytics.

Stageperiode:
Wij zoeken een medewerker voor minimaal 6 maanden (langer is ook mogelijk). We zoeken iemand die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is.

Contactinformatie:
Heb je interesse in deze stageplek? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar: vacature@kunstmin.nl ter attentie van Aline de Jong, hoofd marketing & communicatie.

N.B. Het betreft 1 vacature en het betreft nadrukkelijk geen onderzoeksstage, maar een praktijkstage.

www.kunstmin.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,