Nederlands Dans Theater – Projectmedewerk(st)er Talentontwikkeling & Educatie

Vacature | Organisatie: Nederlands Dans Theater | Functie: Projectmedewerk(st)er Talentontwikkeling & Educatie | Plaats: Den Haag | Omvang: 38 uur | Sluitingsdatum: 27/06/2018


Nederlands Dans Theater is een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen ter wereld. Achter de schermen werken ca. 70 medewerkers om de voorstellingen, dansbeleving en alle randvoorwaarden te perfectioneren, van medische begeleiding, naar licht- en geluidontwerp tot educatieactiviteiten.

Voor de afdeling Talentontwikkeling & Educatie zijn wij per september 2018 op zoek naar een:

Projectmedewerker Talentontwikkeling & Educatie m/v

38 uur per week – fulltime dienstverband

De afdeling Talentontwikkeling & Educatie organiseert activiteiten waarbij diverse doelgroepen kennis maken met NDT. Met elkaar dans beleven, elkaar inspireren en plezier in dans staat hierbij altijd centraal. Families, danstalenten, schoolgroepen en alle soorten dansliefhebbers zijn welkom voor een ontmoeting met het gezelschap!

Als projectmedewerker help je bij het plannen en organiseren van de verschillende activiteiten van de afdeling Talent-ontwikkeling & Educatie. Eén van de activiteiten waaraan jij een belangrijke bijdrage zal leveren is NDT Kids Day. Daarnaast bied je productionele ondersteuning bij diverse activiteiten en grootschalige projecten van de afdeling zoals Young Talent Project, schoolvoorstellingen, Open Studio, Talent Day en Danser in de klas. Je bent de contactpersoon voor de deelnemers, draagt zorg voor (een deel van) de organisatie/productie en het begeleiden van de deelnemers tijdens de bovengenoemde projecten en activiteiten. Ten slotte draag je ook bij aan de administratieve afwikkeling van alle activiteiten die onder jouw hoede vallen.

Om bovenstaande taken goed uit te kunnen voeren is NDT op zoek naar een sociale, flexibele en enthousiaste collega die beschikt over:

  • Een afgeronde HBO opleiding gericht op dans, educatie, organisatie of productie;
  • Relevante werkervaring op een educatieafdeling bij een dansgezelschap of een vergelijkbare kunstinstelling;
  • Goede organisatorische vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en in schrift;
  • Affiniteit met dans;
  • Bekend met het begeleiden van groepen;
  • Sterke verbale communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandige, proactieve en open werkhouding.

De kandidaat die wij zoeken is bij voorkeur woonachtig in Den Haag of omstreken.

Nederlands Dans Theater biedt een flexibele werkomgeving met een prettige, informele en professionele werksfeer. Onze organisatie is erg internationaal ingesteld en alle medewerkers werken vol passie en gedrevenheid aan de perfecte dansbeleving op en buiten de grenzen van het podium. Deze functie is ingeschaald in schaal 3 conform CAO Theater & Dans. Het bijbehorende salaris is afhankelijk van werkervaring. Deze functie betreft een tijdelijk aanstelling voor de periode van september 2018 tot februari 2019.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Chantal Storchi, manager Talentontwikkeling & Educatie, via e-mail: chantal.storchi@ndt.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Helen Vermeer, HR adviseur via 070 – 88 00 169. Kijk op www.ndt.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Voldoe je aan de eisen en ben je geïnteresseerd in deze functie, dan zien wij je beknopte motivatiebrief + Curriculum Vitae graag voor 27 juni 2018 tegemoet. Mail deze naar: helen.vermeer@ndt.nl onder vermelding van de functienaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.ndt.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,