Coöperatieve Muziekschool Alphen aan den Rijn U.A – Vrijwilliger Muzikaal Inleider

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: Coöperatieve Muziekschool Alphen aan den Rijn U.A | Functie: Vrijwilliger Muzikaal Inleider | Plaats: Alphen aan den Rijn | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: geen


Kunstbus Alphen aan den Rijn is een initiatief van de Nieuwe Muziekschool Alphen. Al 25 jaar organiseert de Kunstbus concertbezoeken voor een breed publiek naar de concertpodia in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem. Drie bussen rijden via verschillende opstapplaatsen naar de concertzalen en brengen de gasten na het concert weer terug. Jaarlijks bezoeken we 6 à 7 concerten waaronder een opera en een ballet.

Inleiding
Elk concert wordt vooraf toegelicht door onze muzikaal inleider. Dat houdt in een toelichting op de werken en achtergrondinformatie over componist(en) en een beknopte muzikale analyse. De concertbezoekers ontvangen een flyer met een beknopte programmatoelichting.

De Kunstbus zoekt een enthousiaste

Vrijwilliger Muzikaal Inleider

voor Kunstbus Alphen aan den Rijn

met een uitgebreide muzikale achtergrond die het leuk vindt mensen iets over muziek te vertellen. Samen met de huidige vrijwilliger verzorgen zij elk 3 à 4 inleidingen per seizoen. De onderwerpen worden in overleg vastgesteld. Daarnaast wordt hij/zij betrokken bij de samenstelling van het jaarprogramma.

Beloning
Het is een vrijwilligersjob… maar uw inzet wordt gewaardeerd door gratis bezoek aan alle Kunstbus-concerten. Uiteraard worden onkosten en reiskosten vergoed.

Voor meer informatie en sollicitaties: info@nieuwemuziekschoolalphen.nl of bel (06)23 13 26 28 (Iwan Szomoru, algemene informatie)
of (06)20 42 58 73,  jhoog33@hetnet.nl (Jaap Hoogendoorn, vakinhoudelijke informatie).

www.nieuwemuziekschoolalphen.nl


, , , , , , , , , , , , , , , ,