Centrum voor de Kunsten Spijkenisse – Docent Dans én Docent Zang (Musical)

Vacature | Organisatie: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse | Functie: Docent Dans én Docent Zang (Musical) | Plaats: Spijkenisse | Omvang: 2 uur per discipline | Sluitingsdatum: 01/07/2018


Het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse in de gemeente Nissewaard is een gecertificeerde, klantgerichte, flexibele en innovatieve netwerkorganisatie die kunst en cultuur en publiek verbindt. Overal en op elk niveau stimuleert CVDKS (de ontwikkeling van) talent, ambitie en plezier. Daarbij richt zij zich op doelgroepen van jong tot oud in Nissewaard en de regio.

Het Vrijetijdsaanbod biedt een divers en breed aanbod over de vier kunstdisciplines, voor een deel ook interdisciplinair. Er worden verschillende soorten cursussen / workshops aangeboden op het gebied van beeldende kunst, dans, theater en muziek. Naast dit aanbod levert het CVDKS maatwerk voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren. Van verjaardagsfeestje tot teambuilding, van bedrijfsuitje tot opluistering van een evenement. In Theater de Stoep organiseert het CVDKS de Midwinter- en Zomerfestivals met presentaties en voorstellingen. Ook in winkel- en zorgcentra creëert het CVDKS een podium en exposeert regelmatig in het gemeentehuis en het ziekenhuis.

Het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse zoekt een bevlogen en veelzijdige

dansdocent(e) én zangdocent(e)

voor volgend seizoen (2018-2019)

Functieomschrijving
Als docent Dans of Zang binnen de afdeling Musical verzorg je krachtige, expressieve lessen aan twee groepen op de zaterdagochtend: de groep Musical 9+ en de groep Musical Productiegroep 11+.

Musical 9 jaar en ouder: 9.30 – 11.45 uur.
Musical Productiegroep 11 jaar en ouder: 9.30 – 11.45 uur.

De groepen krijgen afwisselend les in dans, toneel en zang. Cursusduur: 30 lesdagen (zaterdagen) vanaf 8 september 2018.

Deze Musical Productiegroep verzorgt het eindoptreden waar de jongere Musicalgroepen aan deelnemen. Ook de musicalcursisten die op een andere lesdag les krijgen zullen binnen de productie een ondersteunende rol krijgen. Wij hechten veel waarde aan docenten die binnen een klein artistiek team zowel interdisciplinair als multidisciplinair kunnen (samen)werken.

Wat zoeken wij

  • Docenten met een afgeronde, relevante vakopleiding (minimaal MBO).
  • Sterke teamplayers die zowel proces- als productgericht kunnen werken.
  • Docenten met ruime ervaring op het gebied van groepslessen.
  • Aanwezig zijn tijdens presentaties en evenementen (Festivals, Talent op Straat).
  • Een sterke klantgerichte instelling hebben.

Vergoeding tussen € 35 en € 50 per uur. Afhankelijk van leeftijd.

Ben je een sterke teamplayer, kun je qua dansstijl dansant én theatraal goed uit de voeten? Stuur dan vóór 1 juli 2018 een berichtje naar l.mietes@nissewaard.nl.

www.cvdks.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,