Bibliotheek Bollenstreek – Bibliotheekmedewerkers

Vacature | Organisatie: Bibliotheek Bollenstreek | Functie: Bibliotheekmedewerkers | Plaats: Noordwijk | Omvang: 4-20 uur | Sluitingsdatum: 24/06/2018


Kom jij de invalpool van de Bibliotheek Bollenstreek versterken? Wij zoeken

Bibliotheekmedewerkers

voor onze invalpool | minimaal 4 uur en maximaal 20 uur per week

Bibliotheek Bollenstreek is meer dan je denkt
De Bibliotheek is al lang niet meer de plek waar je alleen komt om boeken te lenen. De Bibliotheek Bollenstreek is een ontmoetingsplek waar je kan lezen, studeren, gebruik maken van IT-voorzieningen of deelnemen aan diverse activiteiten. Wij hebben acht prachtige en totaal verschillende vestigingen in vijf gemeenten: Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Teylingen (Sassenheim, Voorhout en Warmond). Elke vestiging heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Eén ding hebben ze gemeen: overal doen onze medewerkers en vrijwilligers hun best om zo goed mogelijk invulling te geven aan de drie pijlers van de Bibliotheek Bollenstreek; Lezen, Leren en Verbinden.

Onmisbare kracht van onze invalpool
Tijdens onze openingstijden werken in onze frontoffice vaste medewerkers en vrijwilligers samen. Een sluitende bezetting zou niet lukken zonder krachtige invalpool. Werken in onze invalpool betekent dat je in al onze vestigingen gaat werken: van de multifunctionele Bibliotheek in Noordwijk tot het servicepunt in Voorhout. Dit vraagt om de nodige flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Daarom hebben alle Bibliotheekmedewerkers in onze invalpool aantoonbare affiniteit met bibliotheken, cultuur en educatie en ervaring in een werkomgeving waarbinnen het contact met de klant centraal staat. Ook hebben zij de module Inlichtingenwerk en klantcontacten (IDV) afgerond. Heb jij die nog niet op zak, ben je dan bereid om deze module in eigen tijd te volgen?

Jouw dag bij de Bibliotheek Bollenstreek
Vandaag sta jij ingeroosterd in de Bibliotheek in Lisse. Samen met jouw collega’s ben je het gezicht van deze Bibliotheek. Jullie openen stipt op tijd de Bibliotheek en verwelkomen bezoekers. Je helpt een dame bij vragen over het verlengen van boeken, een tiener vraagt jouw hulp bij het vinden van een e-book, je benadert een groepje jongeren die net iets te luidruchtig zijn en daarna verwelkom je een peuter als nieuw lid door haar inschrijving te verwerken en haar en haar vader een rondleiding door de Bibliotheek te geven. Tussendoor houd je oog voor de omgeving: je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van boeken, zorgt dat bezoekers koffie en thee kunnen gebruiken en zet stoelen klaar voor een activiteit later die dag. Als je weg gaat, kunnen je collega’s de Bibliotheek de volgende dag zo openen.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een prettige werkomgeving, waar jouw aanwezigheid wordt gewaardeerd. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Openbare Bibliotheken. Jouw salaris is gebaseerd op schaal 3/4, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je werkt op oproepbasis binnen de openingstijden van de Bibliotheek. We geven in eerste instantie een tijdelijk contract voor de duur van een jaar. Maar hopen dat we een collega vinden die veel langer bij ons wil blijven werken!

Meer informatie
Wil je, voordat je solliciteert, meer weten over de inhoud van deze functie, dan kan je contact opnemen met Annemieke Hermsen, Manager Frontoffice, via vacature@bibliotheekbollenstreek.nl of 071 361 17 10.

Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageren kan tot en met zondag 24 juni 2018. Mail jouw motivatiebrief en cv naar vacature@bibliotheekbollenstreek.nl, ter attentie van Annemieke Hermsen onder vermelding van Sollicitatie BM invalpool. De gesprekken vinden plaats op maandag 2 juli tussen 09.00 en 12.00 uur en op vrijdag 6 juli tussen 14.00 en 17.00 uur in onze vestiging in Noordwijk.

www.bibliotheekbollenstreek.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,