Stichting Move – Zakelijk Directeur

Vacature | Organisatie: Stichting Move | Functie: Zakelijk Directeur | Plaats: Utrecht | Omvang: 32-36 uur | Sluitingsdatum: 27/05/2018


Gezocht: ambitieuze zakelijk directeur!

Geloof jij in de ideeën en kracht van jongeren en wil je bijdragen aan impactvolle projecten waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen en hun creativiteit in kunnen zetten voor hun omgeving inzetten voor hun omgeving? Heb jij een scherp zakelijk inzicht, weet jij nieuwe financieringsbronnen voor Move te vinden en help jij ons de volgende stap naar een duurzame organisatie te zetten? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Zakelijk Directeur

Over de functie
Sinds de oprichting in 2009 heeft Move een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Begonnen als studenteninitiatief in Utrecht, zijn we nu een professionele organisatie die landelijk actief is met projecten op basisscholen en vmbo-scholen. Met het vertrek van onze huidige directeur kiezen we nu voor een tweehoofdige directie. Deze directie bepaalt gezamenlijk de strategie van Move voor de komende jaren, geeft invulling aan de uitvoering hiervan, stuurt de gehele organisatie aan en legt hierover verantwoording af aan het toezichthoudende bestuur van Move.

Als zakelijk directeur wordt het je grootste opdracht om duurzame financiering voor Move te realiseren. Je gaat specifiek op zoek naar mogelijkheden voor langdurige relaties met fondsen, bent actief gericht op het versterken van de relaties met de gemeentes waar Move actief is en zet je creativiteit in om nieuwe financieringsconcepten te verkennen en ontwikkelen. Uiteraard onderhoud je ook de huidige contacten met partners en financiers van Move en zorg je dat deze betrokken blijven.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de financiële administratie, facilitaire- en personeelszaken én onze marketing en communicatie. Je bent dus niet alleen bezig met cijfers, maar gaat ook actief aan de slag met de strategie om onze impact zichtbaar te maken zodat niemand meer om Move heen kan en steeds meer scholen, studenten en partners zich bij ons aansluiten.

Je werkt in al deze activiteiten samen met een team bestaande uit vier (parttime) medewerkers financiën, fondsenwerving en communicatie op ons kantoor in Utrecht die je direct aanstuurt, maar ook met alle projectcoördinatoren in de steden waar we actief zijn en die hun eigen doelstellingen op deze gebieden hebben.

Wat vragen we 

  • Strategische denker en in staat om daar zelfstandig uitvoering aan te geven.
  • Creatieve geest die kansen ziet en benut voor nieuwe financieringsmogelijkheden.
  • Minimaal vijf jaar werkervaring.
  • Ervaring met fondsenwerving en het aansturen van een team.
  • Je hebt verstand van marketing en communicatie.
  • Je bent goed met cijfers en hebt een sterk financieel inzicht.
  • Communicatief zeer sterk, zowel schriftelijk als mondeling.

Over Move
Move koppelt jongeren die minder voorsprong hebben dan hun leeftijdsgenoten aan studenten. Door hen samen in actie te laten komen voor hun omgeving merken deze jongeren wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben. We werken binnen onze projecten vanuit vijf verschillende thema’s waar de jongeren uit kunnen kiezen. Kunst en cultuur is één van deze thema’s, waarbij jongeren bijvoorbeeld in samenwerking met een kunstenaar een muurschildering maken om de buurt op te fleuren of een muziekfestival organiseren voor meer gezelligheid in de wijk. Andere thema’s zijn natuur en milieu, sport en gezondheid, veiligheid en welzijn en ontmoeting en contact. Wat het thema ook is, de jongeren hebben de creatieve leiding: zij bepalen vanuit hun eigen ideeën en talenten wat er in het project gebeurt. Op deze manier laten wij hen ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen. Move is op dit moment in tien grote studentensteden actief en heeft al 300 Move-projecten met kinderen van basisscholen uit minder bedeelde wijken en studenten uitgevoerd. Vanaf dit voorjaar trekt Move voor het eerst ook naar het vmbo met ons nieuwe project Move your world.

Wat bieden we
Je komt te werken bij een ambitieuze organisatie met een jong team van ongeveer 25 enthousiaste Movers die hard werken aan mooie projecten en samen veel plezier hebben. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal werk, schaal 12. Je werkplek is op onze prachtige kantoorzolder in Utrecht. Je krijgt in eerste instantie een contract voor één jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Sollicitaties en procedure
Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te uploaden via het formulier. Dit formulier staat tot en met zondag 27 mei 2018 online. Je hoort zo snel mogelijk daarna of je wordt uitgenodigd voor de eerste gesprekken op woensdag 6 juni.

Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met de voorzitter van ons bestuur Camiel Selker via camiel@stichtingmove.nl.

www.stichtingmove.com


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,