Stichting Kostić – Medewerker Publiciteit & Marketing

Vacature | Organisatie: Stichting Kostić | Functie: Medewerker Publiciteit & Marketing | Plaats: Tilburg | Omvang: circa 4 uur | Sluitingsdatum: 10/06/2018


Sinds ze in 2008 voor het eerst begon met het maken van theatrale dansvoorstellingen bouwt Nederlands-Servische choreografe Jelena Kostić zorgvuldig aan een kritisch, sociaal-maatschappelijke geladen repertoire. Werkend met aangrijpende motieven zoals vervreemding en geborgenheid, kuddegedrag, eigenbelang en opoffering, uitsluiting en omarming, observeert Kostić menselijk gedrag in al zijn facetten. Haar dansers transformeren zich in filmische karakters, ondergedompeld in hun rol als acteurs. Op het podium ondergaan ze tegenstrijdige emoties, waarmee ze het publiek in hun strijd en uit hun comfort zone trekken. In Kostić eigen woorden: ‘In plaats van bewegingen en passen, geef ik mijn dansers personages.’

Jelena maakt samen met een kleine groep dansers, filmmakers en andere artistieke professionals avondvullende dansvoorstellingen, solo’s, duetten en dansfilms. Komend najaar zal haar nieuwste dansvoorstelling (UN)BOUND weer spelen in een aantal Nederlandse theaters. Deze zomer maakt Jelena samen met filmpartner Branded Cinema de dansfilm Naar Huis, die dit najaar in première zal gaan en vervolgens te zien zal zijn op verschillende (dans)filmfestivals.

Medewerker Publiciteit & Marketing

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de publiciteit en marketing van Stichting Kostić. Je ontwikkelt PR materiaal voor nieuwe producties, schrijft teksten en legt contact met de pers. Daarnaast stel je de marketing- en communicatieplannen op. Je denkt actief mee over storytelling bij Jelena’s dans- en filmproducties en stelt mede contextprogramma’s samen op voorstellingsavonden.

Functie eisen

  • een ZZP-er met HBO+ werk en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Affiniteit met hedendaagse dans en film
  • Op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van marketing en podiumkunsten
  • Goede schrijfvaardigheid en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Creatief in het zoeken naar oplossingen en mogelijkheden
  • Flexibel en zelfstandig

Wat bieden we jou?
De betere bijbaan: een waarin je jezelf naast een van de hardest working women in showbusiness kunt doorontwikkelen op het gebied van dans, film en cultuurmarketing. Inhoudelijk meedenken is most appreciated en je krijgt veel ruimte nieuwe materialen, verhalen en strategieën te bedenken en uit te proberen. Je kunt je eigen uren indelen en veelal vanuit eigen kantoor/huis werken. De overeenkomst wordt in eerste instantie tot en met 31 december 2018 geboden, met intentie tot jaarlijkse verlenging.

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatie en CV naar: jelena@jelenakostic.com, onder vermelding van ‘medewerker Publiciteit en Marketing’. Reacties dienen uiterlijk 10 juni bij haar binnen te zijn. Voor meer informatie over de vacature kan je telefonisch contact opnemen met de huidige communicatieman Dirk Verhoeven via 06-41775230 of info@dirkverhoeven.com. Sollicitatiegesprekken zijn op basis van uitnodiging.

www.jelenakostic.com


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,