Scapino Ballet Rotterdam – Stagiair(e) Donateurswerving

Stage-vacature | Organisatie: Scapino Ballet Rotterdam | Functie: Stagiair(e) Donateurswerving | Plaats: Rotterdam | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: geen


Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Gezocht per september 2018:

Stagiair(e) Donateurswerving

Beschik jij over een commerciële mindset en genoeg creativiteit om Scapino aan (nog) meer donateurs te helpen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Functie-omschrijving
In deze functie werk je op de afdeling marketing en communicatie en assisteer je hoofdzakelijk de fondsenwerver/projectmanager, die gaat over de werving van donateurs en sponsors. Daarnaast draai je ongeveer een dag per week mee met de afdeling marketing en communicatie. Tot je takenpakket behoren:

  • Bedenken en uitvoeren van acties om nieuwe donateurs te werven
  • Bedenken en uitvoeren van manieren om bestaande donateurs te betrekken
  • Assisteren bij het werven van sponsors
  • Onderhouden van contacten met donateurs en sponsors
  • Organiseren van speciale events voor donateurs
  • Af en toe mee op tournee
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied

Wij vragen
Wij zoeken een student HBO of WO, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie, vrijetijdsmanagement/leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans én een commerciële mindset. Je bent een creatieve doener, sociaal en legt graag contact met verschillende doelgroepen. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start ieder half jaar, per februari en per half augustus.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl. Voor meer informatie kun je bellen via 010-414 24 14 of een email sturen naar personeelszaken@scapinoballet.nl ter attentie van Tirza Paais (HR).

www.scapinoballet.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,