Het Koninklijk Concertgebouw – Floormanager

Vacature | Organisatie: Het Koninklijk Concertgebouw | Functie: Floormanager | Plaats: Amsterdam | Omvang: 38 uur | Sluitingsdatum: 26/05/2018


Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot één van de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. Het Concertgebouw heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden. Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.000 bezoekers??? van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de drukst bezochte concertzalen ter wereld. Sinds de oprichting is Het Concertgebouw een hoofdzakelijk privaat gefinancierde kunstinstelling, die voor 95% zelf verantwoordelijk is voor zijn inkomsten. Er werken 350 medewerkers.

Bij Het Koninklijk Concertgebouw is per direct een vacature beschikbaar voor de functie van:

Floormanager

(38 uur per week)

De Floormanager ressorteert onder de Operationele Dienst die deel uitmaakt van de Facilitaire Dienst. Hij/zij rapporteert aan de Chef Operationele Dienst.

Als Floormanager

  • Ben je verantwoordelijk voor bijna alles wat er op de ‘vloer’ gebeurt. Je zorgt ervoor dat de ruimtes bij events volgens afspraak met de huurder worden ingericht.
  • Ben je de gastheer / gastvrouw en het aanspreekpunt voor de inrichtings- en technische aangelegenheden.
  • Stel je je op de hoogte van de aard van de events en begeleidt deze optimaal.
  • Geef je leiding aan collega’s en derden tijdens het event en bij op- en afbouwwerkzaamheden.
  • Ben je verantwoordelijk voor de licht, luchtbehandeling, geluid en andere voorzieningen.
  • Geef je aanwijzingen aan suppoosten en derden voor het treffen van podiumvoorzieningen en bij het verhelpen van storingen.
  • Ben je ook na beëindiging van een event verantwoordelijk voor de op- en afbouw werkzaamheden en de eindcontrole.
  • Treed je overeenkomstig de geldende regels en toegewezen rol op bij calamiteiten.
  • Verricht je soms werkzaamheden buiten je vakgebied.
  • Werk je volgens een onregelmatig rooster meestal ’s avonds en in het weekend, maar soms ook ’s nachts.

Functie-eisen
Wij zoeken een professional op minimaal MBO niveau, opleiding Theatertechniek / Elektro met minimaal drie jaar werkervaring als leidinggevende in de evenementenbranche. Je bent bekend met moderne digitale AV, beeld en gebouwbeheerssystemen en in staat om een veelvoud aan installaties te begrijpen en te bedienen. Je bent bereidt om jezelf blijvend te ontwikkelen op het gebied van theatertechniek. Vanwege de aard van de werkzaamheden (avond, weekend, nacht) is onregelmatig werken geen probleem voor je. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam. Als persoon ben je stressbestendig, sociaalvaardig, representatief en in staat oplossingsgericht te handelen. Je bent initiatiefrijk en kunt gestructureerd en succesvol (samen)werken.

Salaris
Het salaris is overeenkomstig het beloningsstelsel van Het Concertgebouw NV en bedraagt maximaal € 2.980,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week) en is mede afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Schriftelijke sollicitaties met motivatie en curriculum vitae ontvangen wij graag vóór 26 mei 2018 per e-mail aan: vacature@concertgebouw.nl. Telefonische informatie uitsluitend voor deze vacature: 020-5730477 (Arnold van Duijn).

Het Concertgebouw gelooft dat een meer diverse personeelssamenstelling bijdraagt aan het bieden van een sublieme muzikale Concertgebouwervaring. Daarom zoeken wij actief naar verscheidenheid in afkomst en achtergrond, wat een verscheidenheid aan talenten met zich meebrengt. Wij roepen nieuwe collega’s die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op te reageren.

Acquisitie op basis van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

www.concertgebouw.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,