George en Eran Producties – Stagiair Productieleider

Stage-vacature | Organisatie: George en Eran Producties | Functie: Stagiair Productieleider | Plaats: Amsterdam | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 07/07/2018


George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan de Syrische Nederlander George Elias Tobal en Joodse Hollander Eran Ben-Michaël het hart vormen en waar altijd nieuwe, zelfgeschreven stukken worden gemaakt. Wij geven met onze voorstellingen een menselijk gezicht aan grote thema’s die zich afspelen binnen en buiten de grenzen van ons kikkerlandje en onze stad of buurt. Zo proberen we grip te krijgen op brandende en soms abstracte kwesties en gebeurtenissen, thema’s die ons dagelijks leven binnendringen en ons bewust of onbewust beïnvloeden.
Wegens het uitbreiden van de huidige werkzaamheden zijn we per 1 september op zoek naar een:

Stagiair Productieleider

(32 uur per week)

Taakomschrijving
Als productieleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en realisatie van twee nieuwe voorstellingen: “Kinderen van Aleppo” en “You can’t handle the truth”. Je bent in staat om een productionele, financiële en technische vertaling te maken van artistieke plannen.

Kenmerken
George en Eran producties biedt een gevarieerd takenpakket en een informele werksfeer in een klein en gemotiveerd team. Wij zoeken iemand die zin heeft om te leren en in korte tijd veel ervaring op te doen met 2 nieuwe en grote producties. Daarbij is er veel ruimte voor eigen initiatief en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Tijdens dit traject wordt je begeleid door een ervaren producent en ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Werkzaamheden

 • Het maken van een complete productieplanning, inclusief logistieke planning voor de speeldagen en doorzetten aan spelers en betrokkenen
 • Assistentie bij de voorstellingen: kopen/regelen/huren van rekwisieten et cetera
 • Het onderhouden van contact met de technische crew
 • Reserveren en regelen van repetitielocaties
 • Voorbereiden montageperiodes
 • Contact met de theaters en afstemming voorafgaand aan de te spelen voorstellingen
 • Logistieke coördinatie van de projecten

Profiel

 • Je bent organisatorisch sterk, accuraat en kunt prioriteiten stellen
 • Je bent flexibel, zelfstandig en stressbestendig
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt goed overzicht houden
 • HBO niveau
 • Mogelijkheid voor een stage van 1 september 2018 tot en met 1 januari 2019

Heb je interesse in deze functie, stuur dan ’n mailtje voor 7 juli 2018 met een korte motivatie (ongeveer 200 woorden) en je cv aan zakelijk@georgeeneranproducties.nl. Heb je vragen, neem contact op met Dionne Pierik, 06 203 302 46.

www.georgeeneranproducties.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,