Stichting Art Zuid – Educatief Medewerker

Vacature | Organisatie: Stichting Art Zuid | Functie: Educatief Medewerker | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 25/04/2018


Voor stichting Art Zuid is de tweejaarlijkse beeldenroute door Amsterdam Zuid het moment om scholen te ontvangen. We vinden het belangrijk om de jeugd te leren over beeldhouwkunst en het belang van kunst in de openbare ruimte. We bieden de scholen lesmateriaal en begeleiding voor verschillende leeftijden en niveaus in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Ook vinden we het belangrijk dat kinderen zelf kunst maken, door hun eigen ideeën te vertalen, te experimenteren en out of the box te denken. Daarom hebben we het hele jaar door een buitenschools programma in ons atelier in het Beatrixpark met creatieve workshops, kinderpartijtjes en kunstkampen tijdens de schoolvakanties.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Educatief Medewerker

omvang in overleg

Taken:
Het ontwikkelen van lesmateriaal, de begeleiding van scholen en het leiden van de kunstkampen en workshops in het atelier.

Vereist:
Docent creatieve vorming of kunstenaar afgestudeerd kunstacademie met lesbevoegdheid. Goed kunnen organiseren, samenwerken en communiceren. Ervaring met lesgeven aan kinderen een pré. Taal Nederlands en Engels.

Beloning: marktconform.

Sollicitaties (motivatiebrief/cv) kunt u uiterlijk 25 april sturen aan directeur Cintha van Heeswijck via info@artzuid.nl.

www.artzuid.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,