Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem – Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Stage-vacature | Organisatie: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem | Functie: Stagiair(e) Marketing & Communicatie | Plaats: Haarlem | Omvang: 30-36 uur | Sluitingsdatum: 30/06/2018


Ben jij vrijwel altijd online, schrijf jij sterke teksten en houd je van theater en muziek? Dan is dit de plek voor jou. Op de afdeling Marketing & Communicatie van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem krijg je de ruimte om je eigen ideeën voor onze social media strategie voor te leggen, te ervaren hoe het is om in een creatieve en culturele omgeving te werken en maak je deel uit van een gezellig team. Je wordt betrokken bij de bedrijfsprocessen en mag uiteraard gebruik maken van ons culturele aanbod. Genoeg te leren en te beleven dus!

Wij zijn per augustus/september 2018 op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Organisatie & afdeling
De Stadsschouwburg en de Philharmonie zijn de twee grootste culturele podia van de stad Haarlem. Wij presenteren een hoogwaardig Nederlands aanbod aan theater en muziek voor een breed publiek uit de regio Haarlem en omstreken. De organisatie bestaat uit ruim 100 medewerkers (50 vaste medewerkers, 50 oproepmedewerkers) en een team van vrijwilligers. De afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop bestaat uit een hoofd, 3 medewerkers, een CRM Coördinator en 6 medewerkers voor kaartverkoop en klantcontact.

Werkzaamheden

  • Actief meedoen met het wekelijkse marketingoverleg
  • Doelmatig inzetten van social media en aanscherpen van de huidige strategie
  • Teksten schrijven en afbeeldingen en video bewerken voor de website, social media en nieuwsbrieven
  • Assisteren bij persbijeenkomsten, premières en andere uiteenlopende projecten
  • Beheren van voorstellingsinformatie op de website
  • Beheren en uitvoeren van narrowcasting (digitale binnen- en buitenschermen beide gebouwen)
  • Diverse ondersteunende werkzaamheden afdeling Marketing & Communicatie

Profiel
Je zit in het derde of vierde jaar van een relevante HBO/WO opleiding (bijvoorbeeld Media, Informatie & Communicatie, Media & Entertainment Management, Communicatie). Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie en je hebt uiteraard affiniteit met de culturele sector. Je bent handig met programma’s als Office, Photoshop, Premiere Pro en een content management systeem. Je bent proactief, accuraat en hebt oog voor detail. Je bent beschikbaar vanaf september 2018 voor 4 of 5 dagen in de week voor minimaal 5 maanden. Dit is een meewerkstage en geen afstudeerstage.

Wat bieden wij?
Je komt stage lopen op een toplocatie in het centrum van Haarlem binnen een dynamische en informele organisatie. De duur, werkdagen en -uren van je stage zijn in overleg. Je ontvangt een stage vergoeding van € 250 bruto per maand en je kunt deelnemen aan het culturele aanbod van de organisatie.

Procedure en inlichtingen
Motivatie en CV kunnen per e-mail (Word of pdf) gestuurd worden naar: Jildau Molenaar, medewerker Marketing & Communicatie, marketing@theater-haarlem.nl. Inlichtingen bij Jildau Molenaar, tel. 023 – 512 11 75.

www.theater-haarlem.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,