Schilderkundig Genootschap Pulchri Studio – Galeriemedewerker

Vacature | Organisatie: Schilderkundig Genootschap Pulchri Studio | Functie: Galeriemedewerker | Plaats: Den Haag | Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum: 23/04/2018


Pulchri Studio is een 170 jaar oude kunstenaarsvereniging met kunstenaars en kunstlievende leden, gevestigd aan het Lange Voorhout in Den Haag.

Jaarlijks worden in dit monumentale pand in de museale zalen circa 60 tentoonstellingen gehouden, die veel bezoekers trekken. Naast de tentoonstellingen vinden er voor de leden culturele activiteiten plaats en is de sociëteit de ontmoetingsplek.

Pulchri Studio zoekt een

Galeriemedewerker

m/v

Wij zoeken naar:
Een flexibele enthousiaste medewerker met HBO denkniveau. De functie is voor 24 uur, verdeeld over 4 dagen. Openingen van de tentoonstellingen vinden over het algemeen in de weekenden plaats. De exposities zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. De galeriemedewerkers werken afwisselend ook in de weekenden.

Organisatietalent
Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van een tentoonstelling vanaf het eerste contact met de exposant, de inrichting, de activiteiten rondom de expositieperiode en de afsluiting.

Communicatief vaardig
Pulchri zoekt naar nieuwe wegen om kunstenaars, bestaande en nieuwe kopers te verbinden en een groter publiek aan te spreken. Kennis van marketing en PR is daarom een voorwaarde en zal een belangrijk deel van de werkzaamheden omvatten. Kennis van en belangstelling voor het gebruik van digitale middelen is hierbij noodzakelijk. Tevens wordt van de kandidaat verwacht dat deze aantoonbare werkervaring heeft die aansluit bij de vacature.

Organisatie
Naast het bestuur is de dagelijkse leiding in handen van een zakelijk manager met een kleine staf van administratief personeel, technische dienst en galeriemedewerkers. Daarnaast zijn er zeer veel gemotiveerde vrijwilligers in commissies, besturen en voor onder andere de bezetting van de balie en telefoon.

Pulchri biedt de geschikte kandidaat een gepaste vergoeding en moderne arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 23 april 2018 een motivatie met cv naar: Pulchri Studio, ter attentie van K. Verpoort, Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag. Of stuur een mail naar: karla@pulchri.nl.

www.pulchri.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,