Golden Palace – Bestuursvoorzitter

Onbezoldigde vacature | Organisatie: Golden Palace | Functie: Bestuursvoorzitter | Plaats: Amsterdam | Omvang: n.v.t. | Sluitingsdatum: 18/05/2018


Golden Palace is een theatergezelschap dat naam heeft gemaakt met voorstellingen met een uitgesproken fysieke speelstijl die aansluiting vinden bij een breed publiek. Voorstellingen van Golden Palace zijn herkenbaar, omdat ze gaan over menselijke behoeftes: de wens om te voldoen aan maatschappelijke normen en het verlangen om samen te vloeien met anderen. “Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog” (de Volkskrant). Het gezelschap wordt sinds 2001 meerjarig gesubsidieerd.

Theatergroep Golden Palace zoekt een enthousiaste en betrokken

bestuursvoorzitter (m/v)

Functiebeschrijving
De voorzitter maakt deel uit van het bestuur van de stichting Golden Palace naast de penningmeester en secretaris. Het betreft een onbezoldigde functie. Het bestuur is gezamenlijk bevoegd, komt circa vier keer per jaar bijeen en heeft tussentijds overleg waar nodig.

Profiel
Onze beoogde voorzitter is iemand die

  • Belangstelling heeft voor en betrokken is bij de culturele sector in het algemeen en podiumkunsten in het bijzonder.
  • Een relevant maatschappelijk en/of cultureel netwerk heeft.
  • Een hands-on mentaliteit bezit, verbinder en leider is.

Taken

  • Het leiden van de vergaderingen.
  • Het vertegenwoordigen van de stichting naar buiten waar nodig.
  • Het leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkelingstrajecten van de projecten van Golden Palace in nauwe samenwerking met de overige bestuurders en de zakelijke en artistieke leiding.

Procedure & informatie
U kunt uw interesse voor deze functie uiterlijk 18 mei 2018 kenbaar maken via een mail aan mail@goldenpalace.nl. Voor algemene informatie zie de website, voor informatie over de functie van voorzitter kunt u contact opnemen met de huidige bestuursvoorzitter, Haco de Ridder, telefoon 06 2476 3261. De gesprekken staan gepland op dinsdag 22 en donderdag 24 mei 2018 om 19.30 uur in Amsterdam.

www.goldenpalace.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , ,