Fotoacademie – Allround Online Marketeer

Vacature | Organisatie: Fotoacademie | Functie: Allround Online Marketeer | Plaats: Amsterdam | Omvang: 16 uur | Sluitingsdatum: 01/06/2018


De Fotoacademie is ruim 30 jaar geleden opgericht door een fenomeen in de fotografiewereld: Han Sieveking.

De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie opleidingen op hbo-niveau in Nederland. We varen een eigen koers en passen het lesprogramma naar eigen inzicht en ervaringen aan zodat het aansluit op de ontwikkelingen in de markt.

De Fotoacademie is een onderdeel van het Fotohuis.

Allround Online Marketeer

Als Allround Online Marketeer bij de Fotoacademie speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een resultaatgericht en proactief online marketingbeleid voor meerdere labels binnen het Fotohuis, waaronder Fotogram en Fotoschool.

Je adviseert over online branding en conversiegerichte mogelijkheden, je voert deze uit en optimaliseert ze op basis van webstatistieken. Je komt terecht in een creatieve en dynamische werkomgeving met een informele werksfeer.

Dagelijks houd je je bezig met het initiëren en optimaliseren van: de verschillende Social Media accounts, content en website ontwikkeling, e-mailmarketing en events.

Solliciteren
De ideale kandidaat voor deze vacature is een creatieve, commercieel ingestelde en resultaatgerichte persoonlijkheid. Je hebt +/- twee jaar aantoonbare ervaring in online marketing binnen een commerciële (en het liefst culturele) werkomgeving.

Ben je een startende en enthousiaste Allround Online Marketeer. Iemand die het leuk vindt om te schrijven, goede beheersing van de Nederlandse taal en creatief? Solliciteer dan nu! Stuur jouw motivatie en CV aan onze HR-afdeling, ter attentie van Margreet Zippro, margreetzippro@fotoacademie.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op onze online marketeer Alicia Kooijman, aliciakooijman@fotoacademie.nl.

www.fotoacademie.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,