Bunker Theaterzaken – PR- en Social Media Coördinator

Vacature | Organisatie: Bunker Theaterzaken | Functie: PR- en Social Media Coördinator | Plaats: Amsterdam | Omvang: 32-38 uur | Sluitingsdatum: 30/04/2018


Bunker Theaterzaken is een zeer betrokken en actief impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. Onze cabaretiers zijn uitgesproken, authentieke en sterke persoonlijkheden met een verhaal. Vanuit een sterke visie op het cabaret, op de theatersector, en de rol van de media daarin, begeleiden we hen op zakelijk en artistiek vlak.

We werken onder andere voor Daniël Arends, Patrick Laureij, Martijn Koning, Tim Fransen, Marc-Marie Huijbregts, Ton Kas en Lenette van Dongen. Voor al onze artiesten zie onze site www.bunkertheaterzaken.nl.

Wij zijn gevestigd in Studio oh3 – een verzamelplaats voor creatief talent in Amsterdam Nieuw-West met (inter)nationaal gerenommeerde kunstenaars en creatieve gebruikers, die zich onder andere bezighouden met dans, fotografie en design. Op de begane grond zit koffie- & broodjeszaak Casa Sofia.

Bunker Theaterzaken zoekt een bevlogen, creatieve

PR- en Social Media Coördinator

die heel gelukkig wordt van het creëren van goede content voor verschillende communicatiekanalen.

Je hoofdtaak wordt het coördineren van alle persaanvragen, interviews en tv-optredens van onze artiesten. Daarnaast ben je dé content coördinator van onze social media. Je onderhoudt de Facebookpagina en het Instagram-account en brainstormt mee over nieuwe strategieën voor nieuwe kanalen.

Je bent een doener maar zeker ook een (be)denker! We werken in een klein team en we ondersteunen onze artiesten zo breed mogelijk. We stimuleren dan ook graag eigen inbreng en mooie, verfrissende ideeën.

Wat worden je taken bij ons?
PR taken:

 • Afhandelen persaanvragen
 • Coördineren interviews en tv-optredens
 • Persberichten voor zowel offline publicaties en online media schrijven
 • Berichten voor de website schrijven
 • Organiseren en begeleiden van premières
 • Beheer PR-budget

Social media taken:

 • Creëren van content voor social mediakanalen (Facebook en Instagram)
 • Bijhouden van het tweetdeck
 • Op de hoogte zijn en blijven van het altijd veranderende (social) medialandschap en nieuwe middelen
 • Het up-to date houden van de contentkalender

Productionele taken:

 • Drukwerk en materialen regelen

Wie ben je verder?
Wij vinden het in eerste instantie heel belangrijk dat je affiniteit hebt met theater, cabaret en/of stand-up. Je moet het vooral ook écht leuk vinden, om in het weekend en in de avonduren, verschillende voorstellingen te bezoeken.

Daarnaast breng je het volgende ‘pakket’ mee:

 • HBO-niveau, richting communicatie/marketing
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Sterke social media skills
 • Kennis van de mediawereld van pers en influencers (pre)
 • Enkele jaren werkervaring, ervaring bij een PR-bureau en/of mediabedrijf is een pre
 • Je bent een zelfstandige werker met een goed humeur
 • Woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving

Past deze functie helemaal bij jou? Mail dan jouw korte motivatie en je cv voor 30 april aanstaande aan paulien@bunkertheaterzaken.nl. We zullen de eerste gesprekken inplannen vanaf 13 mei. Heb je nog wat vragen? Bel dan met Paulien op 020- 489 98 99.

www.bunkertheaterzaken.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,