Stichting NDSM-werf – Stagiair(e) Communicatie & Publieksonderzoek

Stage-vacature | Organisatie: Stichting NDSM-werf | Functie: Stagiair(e) Communicatie & Publieksonderzoek | Plaats: Amsterdam | Omvang: 16-24 uur | Sluitingsdatum: 31/03/2018


Vanaf de jaren twintig tot de jaren tachtig van de vorige eeuw was de NDSM-werf één van de grootste scheepswerven van de wereld, waar imposante mammoettankers van de helling rolden. Na het staken van deze activiteiten werd dit uitgestrekte terrein – met haar imposante decor van kraanspoor, loodsen en een reusachtige hellingbaan – een thuishaven voor creatieve pioniers als Dogtroep en Robodock.

Haar uitgesproken, open en ruimtelijke karakter maakt de werf aantrekkelijk voor creatief experiment, innovatieve ambities en ondernemerschap. Het is een plek die tot de verbeelding spreekt en aanzet dingen te realiseren die nergens anders mogelijk zijn. Het industriële erfgoed in combinatie met nieuwe creatieve bedrijvigheid zorgt voor een interessante dynamiek.  Van de kunststad in de NDSM-loods tot iconische kunstprojecten en de grootste festivals in Amsterdam – je vindt het op de NDSM-werf.

De NDSM-werf is op zoek naar een

Stagiair(e) Communicatie & Publieksonderzoek

(onder andere PR, social media)

De Stichting NDSM-werf is op zoek naar een zelfstandige, leergierige en ondernemende derde- of vierdejaars HBO-student communicatie die onder begeleiding (ondersteunende) werkzaamheden wil verrichten op de afdeling communicatie. Hierbij kun je denken aan het schrijven en redigeren van (online) content voor onze social media, website, nieuwsbrieven en persberichten. Ook word je betrokken bij lopende projecten en campagnes waar je de kans krijgt om vanuit eigen inzicht bij te dragen aan het uitrollen van de communicatiestrategie.

Een belangrijk deel van jouw bijdragen heeft betrekking op het mede-realiseren van een publieksonderzoek en het helpen ontwikkelen van een informatiecentrum.

Je draait mee in een klein, hardwerkend en enthousiast team. Ad hoc en uiteenlopende werkzaamheden, strakke deadlines en inspelen op onverwachte gebeurtenissen zijn ons als kleine organisatie niet vreemd, flexibiliteit is daarom een must voor deze stageplek. Door het kleine team en de korte lijnen krijg je de ruimte om jouw eigen groei en ontwikkeling tijdens je tijd bij ons mede in te richten.

Vereisten
Kort samengevat zoeken wij iemand die:

  • In het 3e of 4e jaar van een HBO-opleiding communicatie, of een soortgelijke opleiding, zit
  • Beschikbaar is vanaf eind maart tot en met begin september (in overleg)
  • Flexibel, mondig en creatief is, onder druk kan werken wanneer nodig maar ook evengoed kan loslaten en relativeren.
  • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift
  • Creatief en zelfstandig is
  • Het leuk vindt om bij een kleine organisatie, in een ambitieus team op een van de mooiste plekken van Amsterdam ervaring op te doen

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur per email: communicatie@ndsm.nl met je cv en motivatiebrief.

www.ndsm.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,