Muziek- en Cultuurcentrum Forte – Docent Muziek

Vacature | Organisatie: Muziek- en Cultuurcentrum Forte | Functie: Docent Muziek | Plaats: Nieuw-Lekkerland | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: geen


Muziekcentrum Forte is op 25 februari 2013 opgericht. Het muziekcentrum is destijds zo breed mogelijk ingericht met als doel dat alle gangbare instrumenten te bespelen zouden zijn bij Forte. Sinds 2015 is Forte ook op basisscholen te vinden met een eigen buitenschools aanbod. Waar dit begon met hier en daar een cursus werd er in 2016 een uitgebreid aanbod aan buitenschoolse cursussen en workshops aangeboden. Dit betrof niet alleen muziek- maar ook een enorme diversiteit aan cultuurworkshops.

Daarnaast is Forte sinds 2016 de vaste aanbieder van wekelijkse muzieklessen binnen het curriculum van en steeds groter wordend aantal basisscholen binnen Alblasserdam en Molenwaard en altijd in overleg met andere basisscholen om dit in de toekomst verder uit te breiden.

Met ingang van het cursusjaar 2018-2019 zijn wij op zoek naar een

Docent Muziek

in Alblasserwaard en/of Giessenlanden

die lessen verzorgt aan leerlingen op diverse basisscholen onder de vlag van ons muziekopleidingscentrum Forte.

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een 2e en/of 1e graads lesbevoegdheid voor het vak Muziek.
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met lesgeven aan leerlingen van basisschoolleeftijd. Het betreft hier zowel openbare scholen als scholen met een christelijke grondslag, dus wij verwachten dat je gevoelig bent voor de nuanceverschillen binnen deze scholen.
  • Je beschikt over rijbewijs B en een auto aangezien je op verschillende locaties les zal geven.
  • Je hebt een vernieuwende moderne blik op hoe wij muziekonderwijs in het huidige basisschoolonderwijs en zodoende de huidige maatschappij kunnen profileren. Bijvoorbeeld door gebruik van ICT/ social media.

Wat wij bieden

  • Een freelance samenwerking. Je zult op projectbasis ingezet worden. Dit zal echter meestal voor een substantieel deel van het jaar (het lopende schooljaar) wekelijks werk betekenen.
  • De mogelijkheid om op verschillende basisscholen lessen onder (en eventueel buiten) schooltijd te geven.
  • De mogelijkheid om met ons en de andere ‘Docenten Muziek’ mee te denken/ vorm te geven aan het curriculum voor het geven van muziekonderwijs op basisscholen.

Informatie
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je via e-mail contact opnemen met dhr. V. van Haaren, secretaris van Muziek- en Cultuurcentrum Forte. Je sollicitatie en actuele cv ontvangen we graag zo spoedig mogelijk.

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Vereiste licenties of certificeringen:

  • Rijbewijs B + beschikking over een auto
  • Verklaring Omtrent het Gedrag

Vereiste taal:

  • Nederlands

www.mcforte.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , ,