Muzerije – Projectmedewerker

Vacature | Organisatie: Muzerije | Functie: Projectmedewerker | Plaats: ’s-Hertogenbosch | Omvang: 26,6 uur | Sluitingsdatum: 09/04/2018


Muzerije gelooft onvoorwaardelijk in de betekenis van amateurkunst en cultuureducatie. Daarom is Muzerije er voor alle Bosschenaren.

Overal in Den Bosch
Je bent dan ook van harte welkom op een van onze monumentale locaties voor een cursus, workshop, evenement, om te repeteren of gewoon voor een vers kopje koffie. Maar Muzerije doet nog veel meer. Je komt ons overal in de gemeente tegen, onder andere met uitdagende lesprogramma’s op scholen en met prikkelende projecten in de wijken.

Samenwerken en verbinden
Muzerije ziet dat het amateurveld gebaat is bij een platform waar alle ruimte is voor samenwerking. Daarom proberen we actief én online allerlei partijen met elkaar te verbinden zodat iedereen in de gemeente ’s-Hertogenbosch kunst en cultuur kan beleven.

Per direct hebben we een vacature voor de functie

Projectmedewerker

26,6 uur

Muzerije als organisatie
Muzerije is een eigentijdse organisatie. Wij staan midden in de maatschappij, dat zie je bijvoorbeeld aan alle samenwerkingsverbanden die we hebben met andere culturele instellingen in ’s-Hertogenbosch. Muzerije is ook een organisatie waar je intensief samenwerkt met collega’s met verschillende specialiteiten of uit andere disciplines. Het resultaat is een ambitieus team dat steeds weer spraakmakende projecten van de grond krijgt.

Leren
We vinden de ontwikkeling van ons team heel belangrijk en we bieden iedereen dan ook kansen om te groeien. Jij bent regisseur van je eigen loopbaan. Omdat Muzerije veelal projectmatig werkt, kiezen we nadrukkelijk voor flexibiliteit. Bijvoorbeeld met werktijden. Je stemt je uren onderling af, waardoor je jouw werk gemakkelijk kunt combineren met je studie, zorg, eigen bedrijf of met vrijwilligerswerk bijvoorbeeld.

Meemaken
Werken bij Muzerije betekent ook: meegenieten van de eigen dienstverlening. Want je kunt gewoon deelnemen aan eigen cursussen en evenementen. Veel medewerkers ontdekken in ons aanbod een creatieve uitlaatklep. Van trompetles tot schildercursus en van jamsessie tot dansavond. Muzerije bewijst dat je kunt recreëren op je werk!

Het profiel:
De projectmedewerker is verantwoordelijk voor een zo effectief en efficiënt mogelijke verzorging van de administratie van cursussen en lopende projecten.

Je vindt het leuk om een goed overzicht te hebben of te maken van de administratie die komt kijken bij onze cursussen of projecten. Je ziet ook creatieve kansen en geeft daarover input aan je collega’s. Je bent een aanspreekpunt voor klanten, projectleiders, docenten of zzp’ers en helpt ze verder.

Je zit niet alleen achter je computer, maar bent ook aanwezig bij evenementen of buurtpodia. Natuurlijk ben jij iemand die handig is met social media, zodat iedereen op de hoogte is van de impact van onze mooie dienstverlening.

Managementinformatie voor bijvoorbeeld een verantwoording of het jaarverslag schud jij uit je mouw. Je administreert zo dat jouw collega’s alle informatie weer makkelijk terug kunnen vinden.

Er zijn ook wat harde eisen. Je hebt een diploma op minimaal MBO op het gebied van administratie. Daarnaast hebben Excel, Word en AFAS geen geheimen voor jou.

De arbeidsvoorwaarden:
De cao Kunsteducatie is van toepassing. De functie van Projectmedewerker is geplaatst in schaal 6 en heeft een salarisrange van € 1.948,- tot € 2.687,- op basis van 36 uur. Bij inschaling wordt gekeken naar ervaringsjaren.

Procedure:
Herken je jezelf in het profiel? Dan ontvangen wij graag je reactie tot en met 9 april 2018 via n.goedar@unitedselections.nl met een motivatie en je cv. Natuurlijk kun je voor meer informatie terecht bij de heer Nasser Goedar (United Selections).

www.muzerije.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,