InScience filmfestival – Diverse Stagiair(e)s

Stage-vacature | Organisatie: InScience filmfestival | Functie: Diverse Stagiair(e)s | Plaats: Nijmegen | Omvang: 24-32 uur | Sluitingsdatum: geen


InScience – Dutch International Science Film Festival is hét Nederlands filmfestival voor de wetenschapsfilm. Het programma bestaat uit de beste wetenschapsfilms die het afgelopen jaar wereldwijd zijn verschenen, internationale topwetenschappers die hun nieuwste inzichten delen, interactieve programma’s waarbij bezoekers zelf in de schoenen van een wetenschapper gaan staan en een uitgebreid educatieprogramma.

Het diverse filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek en meer dan tweehonderd nationale en internationale wetenschappers en filmprofessionals, regisseurs en filmproducenten veranderen Nijmegen tijdens InScience – Dutch International Science Film Festival in een ontmoetingsplaats voor film en wetenschap. De vierde editie vindt plaats van 7 tot en met 11 november 2018 in en rondom LUX Nijmegen.

Wil jij ervaring op doen bij hét wetenschapsfilmfestival van Nederland? Dat kan! InScience zoekt verschillende

stagiair(e)s

in de periode april tot en met december 2018 | 24-32 uur in overleg

Stagiair(e)s staan bij InScience midden in de organisatie. Je draait mee in een klein team, leert van binnenuit hoe een filmfestival wordt georganiseerd en ontmoet mensen uit het hele veld.

InScience zoekt stagiair(e)s voor de volgende functies

 • Communicatie & PR
  Weet jij hoe je verschillende doelgroepen aan het festival kunt verbinden en heb je kennis van diverse online media? Dan is de stage Communicatie & PR wat voor jou!
 • Educatie
  Heb jij inzicht in het niveau van een jongere doelgroep? Team Educatie zoekt een stagiair(e) die kan ondersteunen met de producties van de schoolvoorstellingen en het juniorprogramma. Daarnaast ondersteun je bij het ontwikkelen van educatief lesmateriaal.
 • Programmamaker Talks
  Als stagiair(e) Talks ondersteun je bij de coördinatie van meer dan 150 activiteiten die tijdens InScience georganiseerd worden. Je zoekt passende sprekers en zorgt ervoor dat het lezingenprogramma van InScience soepel verloopt.
 • Programma
  Jij bent de schakel tussen de filmproducenten en afdeling filmtechniek. Als stagiair(e) Programma ondersteun je bij het opvragen van alle films, het invoeren van de filmgegevens en het filmtransport.
 • Productie
  Heb jij een hands-on mentaliteit en denk jij in oplossingen? Als stagiair(e) Productie help jij mee het festival in goede banen te leiden en ondersteun je bij de productie van alle programma’s die plaatsvinden.

Wij bieden jou
Een interessante, informele werkomgeving met goede werkbegeleiding. De coördinator van jouw afdeling begeleidt je tijdens jouw stage en ondersteunt je met het uitvoeren van een eventuele onderzoeksopdracht. De stages bieden mogelijkheid om kennis te maken met verschillende facetten die komen kijken bij het organiseren van een festival. De stages variëren in aantal dagen en maanden en worden vergoed met een stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatie (inclusief CV) naar info@insciencefestival.nl. Voor vragen over de stage zijn wij bereikbaar op 06-57340780. Voor alle individuele stagevacatures kijk op onze website.

www.insciencefestival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,