Triomf – Producent

Vacature | Organisatie: Triomf | Functie: Producent | Plaats: Utrecht | Omvang: 0,8-1,0 fte | Sluitingsdatum: 28/02/2018


Triomf is op zoek naar een producent! Ben jij iemand die zowel het overzicht kan bewaren, een team kan aansturen en oog heeft voor het detail? Lees dan door!

Wie zijn wij?
Wij zijn ontwerpers en makers van de tijdelijke ruimte. Onze focus ligt op festivals, music venues en merken die daar activeren. We werken samen met ruim 20 festivals in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseren we rond de 200 feesten in het Nederlandse poppodiumcircuit. Ons kantoor en onze werkplaats zitten in hetzelfde pand, dus er is veel contact tussen de verschillende disciplines binnen het bedrijf. Participeren en meedenken wordt meer dan gewaardeerd en er heerst een gezellige en hardwerkende teamsfeer.

Triomf is op zoek naar een

Producent

Production Design | 0,8-1 fte

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een producent die bij ons op kantoor zelfstandig werkt aan projecten. Ervaring in de organisatie van events, decor en activaties is een absolute pre, net als het hebben van een rijbewijs. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, dus woonachtig in Utrecht of omgeving is handig.

Wat je zoal op een dag doet:
Je schrijft briefings, vraagt offertes aan en overlegt met leveranciers. Je gaat op locatiebezoek en bij terugkomst verwerk je alle gegevens. Je realiseert productioneel de gemaakte tekeningen en ontwerpen en zorgt dat deze worden voorbereid en gebouwd in onze werkplaats. Op locatie stuur je de crew aan en bewaak je de planning en kwaliteit, en houd je tevens contact met de klant. Soms werk je in het weekend en in de avonduren. Je werkt in een team met andere uitvoerende producenten, technisch producenten, creatieven en projectmanagers. Kortom, we zoeken iemand die zijn/haar producties regelt van a tot z!

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime baan (40 uur) als producent bij ons op kantoor in Utrecht met een marktconform salaris (we hanteren cao NPF als richtlijn voor de salarissen). We hebben een heerlijke lunch, gezellige collega’s, een loods vol decor en lifetime gastenlijst voor meer feestjes dan je hebben kan.

Mocht je na het lezen van deze vacature denken, ik ben deze producent!:
Mail dan naar vacature@triomf.com. Je kunt reageren tot en met woensdag 28 februari.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.triomf.com


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,