Toonbeeld, Stichting Kunstzinnige Vorming Castricum – Docent Schilderen

Vacature | Organisatie: Toonbeeld, Stichting Kunstzinnige Vorming Castricum | Functie: Docent Schilderen | Plaats: Castricum | Omvang: nader te bepalen | Sluitingsdatum: 25/02/2018


Toonbeeld is het centrum voor KunstEducatie te Castricum. Naast muziek-, theater en beeldende cursussen verzorgt zij ook activiteiten voor het basisonderwijs in de Gemeente Castricum. Voor de beeldende activiteiten voorziet zij in een regionale behoefte.

Voor het nieuwe seizoen, met ingang van september 2018, is zij op zoek naar

schilderdocent(en)

voor een drietal cursussen voor volwassenen

Het betreft teken- en schildercursussen die dit seizoen worden gegeven op woensdag-,  dinsdagavond en zaterdagochtend maar deze dagen zijn niet per sé vaststaand. Zie voor de inhoud van deze cursussen www.toonbeeld.tv. Het opdelen van de vacature is mogelijk.

Van de sollicitanten wordt een afgeronde kunstvakopleiding gevraagd en in verband met onze andere activiteiten is ervaring cultuureducatie basisonderwijs een pre. Wij bieden een goede werkomgeving in een nieuw pand met mooie ateliers en salariëring conform de CAO-KE.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan de heer P. Brouwer via directie@toonbeeld.tv of schriftelijk naar Toonbeeld, ter attentie van de heer P. Brouwer, Geesterduinweg 7, 1902 CB in Castricum.

www.toonbeeld.tv


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,