Muziekcentrum Zuidoost – Docent Piano / Keyboard

Vacature | Organisatie: Muziekcentrum Zuidoost | Functie: Docent Piano / Keyboard | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 04/03/2018


MZO heeft de overgang gemaakt van een traditionele muziekschool naar een breed muziekcentrum met een groot en divers aanbod van cursussen en activiteiten. Het aanbod varieert van korte kennismakingscursussen tot meerjarig regulier instrumentaal / vocaal muziekonderwijs, van lessen voor kleuters tot lessen voor volwassenen, van klassieke muziek tot bollywood-dans, van binnensschoolse cursussen tot een gevarieerd aanbod aan buitenschoolse activiteiten. En daar komen de bloeitijd van de Brede School en het Leerorkest nog eens bij.

Muziekcentrum Zuidoost zoekt

docent piano / keyboard

Muziekcentrum Zuidoost (MZO) heeft momenteel ruim 25 freelance docenten die muziek- en zanglessen verzorgen in de vrije tijd. Wij zijn op zoek naar een nieuwe, zelfstandig gevestigde, docent piano / keyboard die een lespraktijk willen beginnen op MZO te Amsterdam. Ook reacties van pianoscholen die een nieuwe vestiging willen openen zijn van harte welkom.

Werkwijze Muziekcentrum Zuidoost
Je kunt bij MZO tegen schappelijke, maar marktconforme prijzen een lesruimte huren. In de periode dat je nog aan het werven bent kun je een gratis optie op de lesruimte van jouw keuze nemen. Zodra je leerlingen hebt sluiten we een huurovereenkomst af. Je kunt bij ons per half uur huren, zodat je geen onnodige (aanloop)kosten maakt. Ga je in de loop der tijd meer huren, dan verrekenen we dat op basis van nacalculatie. Je bepaalt zelf aan wie je lesgeeft, wat de inhoud van de les is, hoe lang de les duurt en hoeveel geld je voor een les vraagt. Je verzorgt zelf je leerlingenadministratie, de inning van de lesgelden en de contacten met de leerlingen en ouders / verzorgers.

Muziekcentrum Zuidoost draagt zorg voor de infrastructuur:

  • de leslokalen en de bijbehorende inventaris, waaronder de keyboards en piano’s;
  • receptie en conciërges;
  • een website waarop je je profiel en lesaanbod kunt plaatsen;
  • we geven voorlichting over diverse subsidiemogelijkheden voor de cursussen, en verzorgen de verzilvering van de stadspaskortingen;
  • we geven publiciteit aan de vrijetijdsactiviteiten.

Onze voorkeur gaat uit naar personen die in de regio Amsterdam wonen.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Esther Mapp, hoofd bedrijfsvoering MZO, e-mail: emapp@muziekcentrumzuidoost.nl.

www.muziekcentrumzuidoost.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,