Museum TwentseWelle – Producent

Vacature | Organisatie: Museum TwentseWelle | Functie: Producent | Plaats: Enschede | Omvang: 16 uur | Sluitingsdatum: 15/03/2018


Voor het opzetten van een nieuwe, internationale conferentie Dutch Open Tech (DOT) Roombeek zoeken wij een ervaren

Creatieve Producent

op het gebied van events / programma’s

Voorlopig voor een periode van vier maanden voor circa twee dagen per week.

DOT Roombeek is een internationale, twee dagen durende conferentie over technologie en verbeelding. DOT Roombeek verbindt, inspireert en versnelt! DOT Roombeek vindt plaats in het Roombeek Cultuurpark in Enschede met satelliet-events in geheel Enschede en Twente.

Tijdens de conferentie vinden er tientallen presentaties, workshops, keynotes, hackatons en informele ontmoetingen plaats met en van CEO’s, founders, startups, kunstenaars en vele anderen. DOT Roombeek is informeel, scherpzinnig en er zullen vele mogelijkheden zijn voor ontmoetingen met de belangrijkste vernieuwers van onze tijd.

Dutch Open Tech Roombeek gelooft in de meerwaarde van kunst, technologie en creativiteit bij het oplossen van de grote vraagstukken van onze tijd. De Creatieve Producent moet in staat zijn om het bijzondere concept vorm en inhoud te geven en tot een uitdagende programmering te komen.

Profiel
Je bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een uitdagend inhoudelijk programma,

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit: het bedenken van actuele thema’s met een originele invalshoek; het inhoudelijk vormgeven van de programmaonderdelen met sprekers of andere mensen; het leggen van contacten ten behoeve van de inhoudelijke bijdragen van het programma. De focus ligt op het realiseren van het inhoudelijke concept. Samenwerken met projectteam en de zakelijk coördinator om sponsors en participanten te werven.

Dit vragen wij

  • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en je hebt aantoonbare relevante werkervaring.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt ervaring met evenementen en festivals / conceptuele programma ontwikkeling.
  • Je werkt nauwkeurig / planmatig en zelfstandig; je kunt goed organiseren en je eigen werkzaamheden goed plannen.
  • Je hebt een flexibele werkhouding; je hebt een brede interesse in het culturele/creatieve en innovatie werkveld.

Voor meer informatie, neem contact op met Helma Hoving – h.hoving@twentsewelle.nl.

www.twentsewelle.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,