M Homebase of the media-minded – Coördinator Front of House

Vacature | Organisatie: M Homebase of the media-minded | Functie: Coördinator Front of House | Plaats: Hilversum | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 01/03/2018


Heb jij een aantal jaar werkervaring in de hospitality branche en ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een inspirerende omgeving? En wil jij het gezicht van M. Homebase of the media-minded worden? Dan zoeken wij jou als

Coördinator Front of House

m/v | voor 32 uur per week

Wij zijn M.
De thuisbasis van een smeltkroes van mensen, bedrijven en diensten met media in hun DNA. ‘Media-minded’, met een mooi woord. Samen vormen we het kloppende hart van de mediawereld. In het Mediagebouw werken regisseurs, redacteurs, engineers, designers, producers en schrijvers samen aan bijzondere verhalen. In radio- en televisieproducties, games, en youtube. Wij faciliteren dit met state of the art studio’s, kantoorruimten, restaurants en werkplekken. Door mee te denken met onze collega’s, huurders en bezoekers, leveren we maatwerk en ontwikkelen we samen nieuwe, inspirerende manieren om media te maken. En dat doen we graag ook met jou.

Wie wij zoeken
Een organisatietalent met een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Hogere Hotelschool. Daarnaast heb je vijf jaar werkervaring in deze branche. Je kunt uitstekend evenementen organiseren, je bent een servicegerichte, representatieve teamplayer met oog voor detail en excellente service. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Verder:

  • ben je verantwoordelijk voor de hospitalitydesk en inroostering van medewerkers;
  • stuur je de medewerkers, twee vast en één oproep, aan;
  • ben je meewerkend bij de hospitalitydesk;
  • onderhoud je contacten met de bedrijfshoreca inzake catering en restauratieve voorzieningen;
  • organiseer je evenementen of ondersteunt de huurder / gebruikers in het gebouw hiermee;
  • heb je overleg met de tv-producties / tv-redacties ten behoeve van de catering en ontvangst van gasten in de TV-studio’s;
  • onderhoud je contact met de buurt / buren over activiteiten in en rond het gebouw;
  • ben je contactpersoon voor het te vormen business center;
  • werk je nauw samen met de coördinator gebouwbeheer, de coördinator facility services en TV-studiobeheer;
  • begeleid je evenementen overdag en in de avond.

Wij bieden
Een zelfstandige en veelzijdige functie, met de mogelijkheid jezelf te ontplooien. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig gebouw, dat is gericht op samenwerking en inspiratie. En natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (schaal F van de cao voor de omroep) waar we je graag meer over vertellen. M. Homebase of the media-minded is een merk van de stichting AKN.

Informatie
Als je inlichtingen wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Michiel Leijenaar, telefoon 035-6714818, e-mail: secretariaat@akn.nl.


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,