ICK Dans Amsterdam – Office Manager (werkervaringsplek)

Stage-vacature | Organisatie: ICK Dans Amsterdam | Functie: Office Manager (werkervaringsplek) | Plaats: Amsterdam | Omvang: 20 uur | Sluitingsdatum: 09/03/2018


ICK Dans Amsterdam, onder leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een spraakmakend dansgezelschap dat internationale dansvoorstellingen produceert, gastkunstenaars begeleidt en tal van research- en educatieve projecten initieert. ICK is Stadsgezelschap Dans van Amsterdam. Internationale samenwerking is inherent aan de manier van werken van ICK: het dansplatform komt tot leven door alle interacties en projecten.

ICK heeft de afgelopen twintig jaar over de hele wereld getoerd en ontving diverse prestigieuze prijzen. Op institutioneel niveau werkt ICK zeer nauw samen met het Ballet National de Marseille en met Theater de Meervaart, dat zich momenteel ontwikkelt tot een theater voor dans en fysiek theater, waar ICK vanaf 2017 huisgezelschap is. In Nederland ontvangt ICK subsidie van het Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Amsterdam.

ICK heeft een werkervaringsplek voor een:

Office Manager

per 1 april 2018

De werkzaamheden van de office manager bestaan onder andere uit:

  • Beheer kantoor, ICT, agenda, adressenbestand, kantoorartikelen, et cetera.
  • Beheer twee dansstudio’s
  • Speellijst en bezoekersaantallen dansuitvoeringen en educatie bijhouden
  • Ondersteuning productie- en marketingafdeling

Wie zoeken wij?
We zoeken een duizendpoot die al veel kan maar ook nog veel wil leren. Je bent zorgvuldig, oplettend, flexibel, zelfstandig en toch dienstbaar. Ervaring met Office Word en Excel is vereist. Kennis van Filemaker is een pre. Minimaal vier dagdelen beschikbaar.

Wat bieden wij?
Bij ICK werk je met gemotiveerde en professioneel ingestelde collega’s. We bieden een passende vergoeding. Werktijden zijn tussen 10.00-18.00 uur.

Voor informatie over deze werkervaringsplek kun je contact opnemen met Manon van Scherpenzeel, telefoon (020) 616 72 40. Heb je interesse? Stuur dan je cv en een e-mail naar manon@ickamsterdam.nl.
Voor meer informatie over ICK: kijk op de website.

www.ickamsterdam.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,