GeoFort – Projectleider GeoExperience

Vacature | Organisatie: GeoFort | Functie: Projectleider GeoExperience | Plaats: Herwijnen | Omvang: 32 – 38 uur | Sluitingsdatum: 08/03/2018


GeoFort is per direct op zoek naar een Projectleider GeoExperience die stevig in zijn/haar schoenen staat en zelfstandig kan functioneren voor 32 tot 38 uur per week. GeoFort is een modern museum op het gebied van cartografie, navigatie en geo-ICT. GeoFort groeit snel en is daarom op zoek naar een:

Projectleider GeoExperience

Als Hoofd Projecten van de GeoExperience ben je verantwoordelijk voor de nieuwe exhibits binnen de GeoExperience en voor nieuwe onderwijsmodules. Je bent een ster in het leiden van projecten van A-Z. Voor grote projecten wordt er samengewerkt met professionele exhibit bouwers. Kleinere projecten doen we in eigen beheer. Je werkt zelfstandig onder leiding van de operationeel manager met de door GeoFort aangetrokken budgetten. Het is een pré als je kennis hebt van de geo-wereld, zodat je inhoudelijk een bijdrage kunt leveren. Ervaring met projectmanagement is noodzakelijk. Je gaat zelfstandig prioriteiten aanbrengen en de acties uitzetten binnen budget en deadline. Je geeft leiding aan een aantal medewerkers van het research & development team. Je bent meewerkend voorman/vrouw en zult ook bij een aantal projecten zelf uitvoerend zijn. Je wordt aangestuurd door de operationeel manager van Stichting GeoFort. De werktijden zijn in overleg in te vullen, maar aanwezigheid op de maandag is een vereiste.

Profiel

 • HBO denk en werkniveau
 • Bij voorkeur 3 jaar ervaring in projectleiding
 • Opleiding en achtergrond in geo is een nadrukkelijke pré
 • Kennis van of gevoel voor pedagogiek
 • Creativiteit is een pré
 • Zelfstandig en daadkrachtig kunnen werken
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Capaciteiten om leiding te geven aan een jong en energiek team
 • Stressbestendig
 • Communicatief vaardig; je bent in staat om medewerkers te motiveren, inspireren en te enthousiasmeren
 • Pragmatisch en pro- actieve instelling
 • Energiek, gedreven en gemotiveerd
 • initiatief nemen en oplossingsgericht denkend
 • bij voorkeur woonachtig in de omgeving van GeoFort (Herwijnen)

Taken

 • Zelfstandig vertalen van budgetten en ideeën in concrete projecten, van exhibits tot educatieve modules
 • Meedenken bij ontwikkeling van nieuwe apps, exhibits, activiteiten en modules
 • Projecten van afdeling Research & Development aansturen

Wij bieden:

 • Afwisselende baan binnen een enthousiast team
 • Sfeervolle werklocatie op een prachtig forteiland
 • De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van werkervaring een salaris tussen € 2.271,- en € 3.291,- per maand bij een 38-urige werkweek.

GeoFort:
GeoFort biedt je een uitdagende functie in een dynamische organisatie die zich het beste kindermuseum van de wereld mag noemen. Het forteiland is een prachtige omgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. Er is flexibiliteit om de werktijden zelf in te delen en ook om thuis te werken. GeoFort biedt je mogelijkheden aan om jezelf door te ontwikkelen via trainingen of workshops.

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 maart 2018 je CV en motivatie onder vermelding van “Hoofd Projecten Geo” uitsluitend per e-mail naar vacature@geofort.nl. Voor vragen bel 0345 – 630 480.

Locatie
GeoFort is gelegen op een prachtig forteiland ten zuiden van Utrecht. Het fort ligt tussen Asperen en Herwijnen in de gemeente Lingewaal.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

www.geofort.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,