Fonds voor Cultuurparticipatie – Programmamedewerker

Vacature | Organisatie: Fonds voor Cultuurparticipatie | Functie: Programmamedewerker | Plaats: Utrecht | Omvang: 32-36 uur | Sluitingsdatum: 23/03/2018


Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert de actieve cultuurdeelname in Nederland. We verstrekken daarvoor subsidies aan organisaties die culturele projecten opzetten. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een theaterfestival in de wijk, leren tapdansen op je 70ste, zingen in een koor, aan de slag met de mogelijkheden van nieuwe media of leren hoe je papier maakt van wat de natuur te bieden heeft. Om dit te realiseren hebben wij drie programma’s gericht op cultuureducatie, participatie en zichtbaarheid.

Programmamedewerker

(32-36 uur per week)

Wij zoeken
Wij zoeken iemand die voor ons de hele stroom van subsidieaanvragen in de gaten houdt. Jouw werk is het registreren van subsidieaanvragen in AIMS, het controleren of een aanvraag compleet is, het uitzetten van de aanvragen bij de collega’s die de inhoudelijke beoordeling doen en het zorgen voor tijdig antwoord naar de subsidieaanvrager. Datzelfde doe je ook voor binnenkomende subsidieverantwoordingen. Kortom, je bent medeverantwoordelijk voor de hele administratieve afhandeling van subsidieregelingen. Daarvoor heb je ook frequent contact met subsidieaanvragers om informatie op te vragen of uitleg te geven over de administratieve kant van de subsidieregeling.

Wie ben jij?
Ben je iemand die snel dingen oppikt, helemaal thuis is in administratieve systemen, niet schrikt van een vollopende mailbox, klanten goed te woord staat en ook nog collega’s op een prettige wijze aan hun deadlines weet te herinneren? Dan hebben we jou nodig! Liefst per direct. Oh ja, heb je een cultureel andere achtergrond dan het gros van onze collega’s, dan zijn we helemaal blij.

Wat zien we graag
We zien graag dat jij hier op je plek bent. Dus laten we nog even dit zeggen. We krijgen altijd veel reacties op vacatures en dat vinden we natuurlijk erg fijn. Om teleurstellingen te voorkomen, zeggen we hierbij dat we echt op zoek zijn naar een solide administratieve kracht die wat langer bij ons wil blijven. En niet naar iemand die dit als opstap ziet naar iets anders. Startersbanen hebben we af en toe ook, maar zo zien we deze functie niet.

Wat bieden wij?
Een hele leuke organisatie met bijna dertig bevlogen collega’s, die er allemaal warm voor lopen om iets te betekenen op het gebied van cultuureducatie en cultuurparticipatie. Leuk werk bij een landelijk fonds in het hartje van Utrecht. En salaris conform schaal 7 BBRA. En uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Meer info?
Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Saskia van Ooij, programmamanager van het Fonds op 06-254 488 59.

Solliciteren?
Graag via onze site uiterlijk 23 maart 2018. We kijken naar je uit! Gesprekken doen we op woensdag 4 april (eerste ronde) en 11 april 2018 (tweede ronde). Misschien tot dan!

www.cultuurparticipatie.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,