Eindhoven Museum – preHistorisch Dorp – Medewerkers Tolhuys

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: Eindhoven Museum – preHistorisch Dorp | Functie: Medewerkers Tolhuys | Plaats: Eindhoven | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: geen


Het preHistorisch Dorp laat de bezoeker door middel van levende geschiedenis in zes tijdperken het leven van de prehistorie tot de late middeleeuwen ontdekken. Het preHistorisch Dorp is open voor dagrecreatie en voor schoolgroepen die een eigen programma aangeboden krijgen.

Het preHistorisch Dorp is onderdeel van Eindhoven Museum. Naast veertien medewerkers en circa vijftien seizoenmedewerkers, zijn ruim 160 vrijwilligers bij Eindhoven Museum betrokken. Eindhoven Museum beheert een cultuurhistorische kunstcollectie van circa 23.000 objecten, die de geschiedenis van Eindhoven en de Kempen verhalen

preHistorisch Dorp zoekt meerdere

gastvrije medewerkers Tolhuys (m/v)

Wij zoeken voor de uitbreiding van het ‘Tolhuys’ meerdere, vrijwillige, gastvrije medewerkers (m/v) die onze bezoekers op een prettige en vriendelijke wijze verwelkomen en informeren.

Functiebeschrijving
Het Tolhuys, de naam verraadt het al, is het entreegebouw van preHistorisch Dorp. Hier ontvang jij de bezoekers, heet je ze welkom, rekent de entreegelden af, informeert ze over de activiteiten en stuurt ze vervolgens met een goed gevoel terug de geschiedenis in. Aan het eind van een leuke dag ben jij ook diegene die de souvenirs, die ze als aandenken mee willen nemen, afrekent. Tussendoor zorg je er met je collegae voor dat de winkel en de receptie er altijd op en top uitziet.

Wie ben jij?

  • Gastvrij en gezellig
  • Sociaal en communicatief
  • Stressbestendig
  • Interesse in geschiedenis

Reageren?
Heb jij zin om het Team Tolhuys te komen versterken? Stuur dan een korte reactie (met motivatie) en CV naar Richard van den Beld, manager bedrijfsvoering: r.van.den.beld@eindhovenmuseum.nl. Ook bij vragen over deze functie mag je altijd mailen. Bellen kan ook via 040-2522281.

www.prehistorischdorp.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,