de Bibliotheek Gelderland Zuid – Coördinator Service, Techniek en Logistiek

Vacature | Organisatie: de Bibliotheek Gelderland Zuid | Functie: Coördinator Service, Techniek & Logistiek | Plaats: Nijmegen | Omvang: 28-32 uur | Sluitingsdatum: 25/02/2018


Doelstelling van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid is het verwezenlijken en in standhouden van een goede bibliotheekvoorziening in de gemeenten Overbetuwe, Beuningen, Berg & Dal, Heumen, Lingewaard en Nijmegen, ten dienste van alle inwoners, ongeacht hun levens- en wereldbeschouwing. Als goede bibliotheekvoorziening stelt de OBGZ haar collectie van boeken, dagbladen periodieken, audiovisuele en digitale materialen, welke actueel zijn en representatief voor het culturele veld, ter beschikking aan alle inwoners van de betreffende gemeenten.

De afdeling STL
Het doel van de afdeling STL (Service, Techniek en Logistiek) is het serviceniveau van haar diensten aan te laten sluiten bij de uitstraling van de gebouwen, de wensen van de diverse gebruikersgroepen, kwaliteit van de inrichting en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De afdeling STL verzorgt voor de gehele Bibliotheek Gelderland Zuid onder meer de inkoop van (facilitaire) producten en diensten, leveranciers- en contractbeheer, Arbo, Veiligheid en Logistiek.

De afdeling STL zoekt een

Coördinator Service, Techniek & Logistiek

parttime

Wat ga je doen?
Als coördinator Service, Techniek & Logistiek (STL) werk je nauw samen met een klein team van medewerkers STL en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle medewerkers van de bibliotheek. Je coördineert en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden op de afdeling.

Je bent verantwoordelijk voor het (mede)opstellen en beheren van het meerjaren onderhoudsplan en coördineert de uitvoering daarvan. Je bent een belangrijke spil in het veiligheidsbeleid van de bibliotheek, je vervult de rol van preventiemedewerker, bent lid van de Arbocommissie en verantwoordelijk voor de Bedrijfshulpverlening voor de totale organisatie.

Daarnaast ondersteun je de manager bij het onderhandelen, afsluiten en implementeren van contracten en onderhoud je contact met diverse leveranciers. Samen met de afdeling verzorg je de administratie rondom het contracten- en leveranciersbeheer en helpt deze verder te professionaliseren. Je neemt niet alleen deel aan projecten maar verzorgt ook de coördinatie binnen een project op het gebied van facilitaire zaken.

Wat vragen we van jou?

 • HBO opleiding Facilitair Management of Hogere Hotelschool
 • Minimaal drie jaar werkervaring in het facilitaire werkveld
 • Aantoonbare affiniteit met veiligheidsbeleid en Arbo
 • Ervaring met onderhoudsplanningen is een pré
 • Kennis van FMIS systeem (voorkeur TopDesk)
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Financieel inzicht en bewustzijn van kosten en baten
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goed kunnen plannen en organiseren
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Rijbewijs B

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie
 • Kans om mede invulling te geven aan verdere professionalisering van de afdeling
 • Goede opleidingsmogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Jaarcontract (met eventuele verlenging)
 • Salaris conform de cao openbare bibliotheken schaal 7

Heb je belangstelling voor de functie?
Mail dan een motivatie en CV voor 25 februari 2018 naar sollicitaties@obgz.nl onder vermelding van ‘vacature coördinator STL’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.obgz.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,