Oerol Festival – Stagiair(e)s

Stage-vacature | Organisatie: Oerol Festival | Functie: Stagiair(e)s | Plaats: Terschelling | Omvang: nader te bepalen | Sluitingsdatum: 29/01/2018


Terschellings Oerol festival is in 1982 ontstaan uit de passie van één man, Joop Mulder. Een festival dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen! Het is fantastisch om de passie van Joop met tienduizenden bezoekers te kunnen delen.

Jaarlijks verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen lang in één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Oerol heeft alles in huis om jouw festivalzomer af te trappen. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een vernieuwend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek om tussendoor even bij uit te rusten of juist op los te gaan op onze festivalterreinen.

Stagiair(e)s

Stages Oerol
Wij bieden al jaren stageplekken binnen onze organisatie, wij vinden het van belang dat studenten goed worden opgeleid in de praktijk en begeleiden je daarbij actief. Op verschillende plekken in de organisatie bieden wij stageplekken.

Productieafdeling
Voor deze afdeling zijn we op zoek naar één stagiaire. We zoeken iemand die ervaring op wil doen hoe de productie van een groot festival in zijn werk gaat. Je werkt mee aan verschillende onderdelen ervan. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een paar kleine producties waardoor je meer ervaring opdoet in het productieproces op kleine schaal. Voor meer inhoudelijke informatie over deze stage kun je contact opnemen met Ada Plinck, hoofd productie (ada@oerol.nl).

Afdeling vrijwilligers coördinatie
Als stagiaire vrijwilligers coördinatie ondersteun je de twee vrijwilligerscoördinatoren en vorm je een klein hecht team. Het is een uitdagende en veelzijdige stage waarin je ervaring opdoet bij het grootste locatietheaterfestival van Europa. De vrijwilligersafdeling is verantwoordelijk voor het werven, inroosteren en begeleiden van (1000!) vrijwilligers van het festival. We zijn op zoek naar een enthousiaste aanpakker die communicatief sterk is en beschikt over goede organisatorische vaardigheden. Je bent zorgvuldig, hebt geen bel-angst en snapt hoe belangrijk onze vrijwilligers zijn voor Oerol. Bij voorkeur studeer je aan een relevante HBO of universitaire opleiding zoals CMV of Eventmanagement. Ervaring met cultureel vrijwilligerswerk is uiteraard een groot voordeel. Voor meer inhoudelijke informatie over deze stage kun je contact opnemen met Anne van Dooren, vrijwilligerscoördinator (vrijwilligers@oerol.nl).

Voor bovenstaande stageplekken geldt dat de werkzaamheden deels afgestemd zullen worden op de leerdoelen en wensen van de stagiaire. Kennis van Excel, Word en het werken in een database strekt tot de aanbevelingen. Het gaat om fulltime functies.

Periode: half april tot en met eind juni 2017. De standplaats is Terschelling en Oerol verzorgt (indien nodig) de huisvesting.

Reacties kun je richten aan Oerol Festival ter attentie van Mirjam Hartlief, per mail sollicitatie@oerol.nl. Voor vragen kan je mailen naar: mirjam@oerol.nl. We nodigen kandidaten van elke culturele achtergrond uit te reageren.

www.oerol.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,