Nieuwe Nobelaer – Financieel Boekhoudkundig Medewerker

Vacature | Organisatie: Nieuwe Nobelaer | Functie: Financieel Boekhoudkundig Medewerker | Plaats: Etten-Leur | Omvang: 32-36 uur | Sluitingsdatum: 22/01/2018


Nieuwe Nobelaer is het cultuurcentrum van Etten-Leur. Een bruisende ontmoetingsplek waar bibliotheek, theater en kunsteducatie onder één dak en één bestuur te vinden zijn. Vanaf 2020 in een gloednieuw gebouw, dat zal worden gerealiseerd op het Banakkerterrein.

Elke dag weer zorgt ons jonge, gedreven team voor betekenisvolle belevenissen. Zo krijgt jong en oud de kans om te ervaren hoe kunst en cultuur verbindt, inspireert en verrast. We hebben een zeer divers personeelsbestand met zo’n 80 werknemers en een grote groep vrijwilligers, freelancers, gedetacheerden en stagiaires. In totaal werken we met 150 mensen aan een leven lang Nieuwe Nobelaer voor iedereen.

Om de financiële afdeling te versterken, zijn wij per direct op zoek naar een

Financieel Boekhoudkundig Medewerker

voor gemiddeld 32-36 uur per week

Wat houdt de functie in?

 • Het zelfstandig verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de verzameling, verwerking en verstrekking van financiële informatie;
 • Het zorgen voor een correct en optimaal verloop van de dagelijkse administratieve werkzaamheden op zodanige wijze dat dit bijdraagt aan een soepel verloop van de maandafsluiting en daarmee de juiste tijdlijnen worden gehaald;
 • Het uitvoeren van boekhoudkundige werkzaamheden als bank-, debiteuren- en crediteurenadministratie, facturering;
 • Het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming van diverse financiële rapportages;
 • Het verrichten van uiteenlopende ondersteunende activiteiten voor financiële en salarisadministratie;
 • Het aanleveren van gegevens voor de verantwoording van specifieke subsidies;
 • Het aandragen van procesverbeteringen.

De financieel boekhoudkundig medewerker functioneert naast de assistent controller en rapporteert aan de controller.

Je bent geschikt voor deze functie als je:

 • Beschikt over MBO werk en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring hebt als financieel boekhoudkundig medewerker;
 • Ruime ervaring hebt met Exact Globe en Excel;
 • In staat bent om nauwkeurig en integer te werken;
 • Proactief en oplossingsgericht kunt handelen en denken.

Inschaling en salariëring conform cao Kunsteducatie, minimaal € 1.948,- en maximaal € 2.689,- per maand bij een werkweek van 36 uur. We starten met een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 11 maanden, gevolgd door een overeenkomst van 12 maanden (bij goed functioneren).

Inlichtingen over deze functie zijn te verkrijgen via de afdeling HRM, bereikbaar via telefoonnummer 076-5045200. Schriftelijke reactie, voorzien van curriculum vitae, vóór dinsdag 23 januari 2018 te richten aan: werken@nieuwenobelaer.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 25 januari 2018. De tweede ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 29 januari 2018. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.nieuwenobelaer.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,