Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover – Vrijwilliger Suppoost Museum

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover | Functie: Vrijwilliger Suppoost Museum | Plaats: Amsterdam | Omvang: 7 uur | Sluitingsdatum: 24/03/2018


Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover is op zoek naar een nieuwe

suppoost

‘Bezoekers hebben vaak allerlei vragen, daar geef ik met plezier antwoord op,’ zegt vrijwilliger Fred. Hij is suppoost bij Museum Tot Zover op begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster. ‘O ja, en zorgen dat alles altijd pico bello in orde is, daar heb ik ook lol in.’

Taakomschrijving:

  • openen museum
  • inspectie museum; is alles in orde?
  • bezoekers vriendelijk ontvangen
  • vragen beantwoorden
  • audio-tour uitleggen
  • rommel opruimen
  • vingervegen van vitrineglas verwijderen
  • om 17 uur voldaan het museum afsluiten

Eisen
Je bent opmerkzaam, attent, vriendelijk, behulpzaam en representatief.

Wat heeft de organisatie te bieden
Een café, een museum en een begraafplaats als unieke werkomgeving. Samen werken met gelijkgestemde en dus leuke collega’s. Je krijgt een opleiding, reiskostenvergoeding en korting op onze winkelartikelen. Je blijft op de hoogte van wat er speelt via de nieuwsbrief, via gezellige vrijwilligersbijeenkomsten en wat jij en je collega’s elkaar vertellen. Eens per jaar samen op pad van het geld van de fooienpot.

Je krijgt een opleiding over wat er in het museum te zien en te doen is, hoe de elektronica werkt, de klimaatbeheersing en uitleg over de audio-tour. Je werkt in een klein en enthousiast team. De directeur en/of de conservator staan je terzijde.

Wat maakt het werk de moeite waard
Je komt te werken in een klein maar dynamisch museum, dat eind 2007 de deuren opende. Het is een museum over dood, uitvaart en rouw. De open, eerlijke benadering en de sprankelende, kunstzinnige presentatie van de vaste collectie en de wisseltentoonstellingen krijgen veel waardering van bezoekers en pers. Het museum is gevestigd op begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster, één van de mooiste gedenkparken van Nederland.

Werktijden
In overleg. Het museum is op dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur. Wij zoeken mensen voor vaste dagen in de week, maar ook mensen die in het weekend beschikbaar zijn.

Aannameprocedure
Gesprek, instructie, proeftijd van 2 maanden.

Voor informatie kan je contact opnemen met Barbara Tol (hoofd Interne Zaken). Te bereiken op telefoonnummer 020-6940482. Maar als je gelijk je motivatiebrief en CV wil mailen dan kan dat ook. Dit doe je naar het volgende emailadres: b.tol@totzover.nl. Vermeld daarbij dat het om de vacature vrijwilliger suppoost gaat.

www.totzover.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,