Holland Festival – Medewerker Ticketing

Vacature | Organisatie: Holland Festival | Functie: Medewerker Ticketing | Plaats: Amsterdam | Omvang: 32-38 uur | Sluitingsdatum: 24/01/2018


Het Holland Festival zorgt voor onvergetelijke ervaringen, en toont via de verbeelding van de kunstenaars een glimp van wat of hoe de wereld is en zou kunnen zijn. Het festival biedt ‘serious pleasure’ aan een nieuwsgierig, breed en divers publiek.

Het Holland Festival zoekt een accurate en ervaren

Medewerker Ticketing

(m/v)

15 februari-mei 2017 – 80% per week
juni 2017 – 100% per week

De medewerker Ticketing maakt deel uit van de afdeling Communicatie & Marketing en verzorgt samen met de coördinator ticketing de kaartverkoop voor de voorstellingen van het Holland Festival. De medewerker Ticketing werkt nauw samen met de kassa van Stadsschouwburg Amsterdam die het kaartverkoopsysteem faciliteert.

De medewerker Ticketing is mede verantwoordelijk voor:

  • Verwerking van bestelformulieren van publiek en relaties
  • Contact met publiek en genodigden over kaartverkoop
  • Beheer van NAW gegevens in het kaartverkoopsysteem
  • Verzorgen van verkooprapportages en adreslijsten
  • Verwerken van gezelschapskaarten, groepsbezoeken, directieplaatsen, et cetera
  • Aanpassen van de voorstellingsgegevens in Pro Venue, in overleg met Coördinator Ticketing
  • Aanspreekpunt voor medewerkers tijdelijke locatiekassa’s
  • Contact met theaterkassa’s van de verschillende festivallocaties

Voor deze functie is ervaring als medewerker kaartverkoop in een soortgelijke instelling een vereiste. Kennis van set up in Pro Venue of een vergelijkbaar systeem is een pre. Je bent klantgericht, accuraat, communicatief, stressbestendig, proactief en in staat gestructureerd en zelfstandig te werken.

Het Holland Festival biedt je een inspirerende en levendige werkomgeving bij een van Nederlands meest prestigieuze podiumkunstenfestivals. Salariëring geschiedt conform de arbeidsvoorwaarden cao Nederlands Theater van het Holland Festival.

Stuur vóór 25 januari 2018 jouw brief met cv naar het Holland Festival, ter attentie van Norbert Bode, Hoofd Communicatie & Marketing, norbert.bode@hollandfestival.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie’. Voor meer informatie: Runa Stam, coördinator Ticketing, tel: (020) 788 21 21.

www.hollandfestival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,