Theater Terra – Assistent Productieleiding / Companymanager (Stage)

Stage-vacature | Organisatie: Theater Terra | Functie: Assistent Productieleiding / Companymanager (Stage) | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 15/12/2017


Theater Terra staat al meer dan veertig jaar nationaal en internationaal bekend als theaterproducent voor familievoorstellingen als ‘Kikker’, ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en ‘Dribbel’. Ook produceren wij jongerenvoorstellingen als ‘Boy7’, ‘Vals’ (naar de bestseller van Mel Wallis de Vries) en ‘Shock, de thrillermusical’. Op een kleinschalig kantoor middenin het bruisende Amsterdam West maken wij deze voorstellingen mogelijk.

Theater Terra zoekt: een enthousiaste stagiair(e) met een hart voor theater!

Assistent Productieleiding & Companymanager (Stage)

Ben jij op zoek naar een tijdelijke stage of werkervaringsplek, of wil je in korte tijd (ongeveer 2,5 maand) een enorme bak ervaring op doen bij een van de grootste familietheater producenten van Nederland? Theater Terra is op zoek naar een assistent productieleiding / companymanager vanaf 15 december 2017 tot en met februari 2018 (uitloop is mogelijk). Je werkt mee aan drie grote theaterproducties en samen met een enthousiast, hardwerkend team breng je talloze kinderen, jongeren en volwassenen in verwondering. Onze ideale kandidaat kan rond 15 december 2017 beginnen, heeft bij voorkeur het rijbewijs B langer dan een jaar, is enthousiast, creatief, stressbestendig en een echte doorzetter!

Ben je enthousiast en kan je niet wachten om te beginnen, solliciteer dan snel!
Stuur je motivatie en CV naar Lonneke Tolman (productieleider) via lonneke@theaterterra.nl.

Voor meer informatie kun je tevens contact opnemen met het kantoor van Theater Terra via 020-6197594.

www.theaterterra.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,