Stichting Omroep Muziek – Stagiaire Financieel Administratief Medewerker

Stage-vacature | Organisatie: Stichting Omroep Muziek | Functie: Stagiaire Financieel Administratief Medewerker | Plaats: Hilversum | Omvang: 3-4 dagen | Sluitingsdatum: 30/12/2017


De Stichting Omroep Muziek (SOM) is de stichting waarin het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor zijn samengebracht met de middelen en mensen die de programmering en productie van de concertseries van de publieke omroep verzorgen. Met elkaar zijn zij verantwoordelijk voor de levende muziek door de publieke omroep in concertseries als het AVROTROS Vrijdagconcert, de NTR Zaterdagmatinee, het Zondagochtendconcert en live uitzendingen op Radio 4. Ook is SOM eigenaar van het bruisende Muziekcentrum van de Omroep, het gebouw waar SOM gehuisvest is.

Bij de afdeling Financiële Zaken is er plaats voor een stagiaire:

Financieel Administratief Medewerker

stage | m/v | 3 of 4 dagen per week

Taken:
Verwerking van inkomende en uitgaande factuurstroom.

Begeleidingsplan:
De stagiaire wordt begeleid door een medewerker van de afdeling Financiële Zaken van de Stichting Omroep Muziek. De leerdoelen voor de deelnemer worden van tevoren vastgesteld. Deze worden in het begeleidingsplan opgenomen en halverwege en aan het einde geëvalueerd.

Vereisten:

  • Opleiding Financieel administratief medewerker, MBO, niveau 3 / 4; Geen 1e of 2e jaars;
  • Interesse in (klassieke) muziek is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:
MBO niveau: € 182,- per maand. Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer op basis van declaratie (inclusief vervoersbewijzen). Indien stagiair in bezit is van een OV-chipkaart, ontvangt hij/zij daarnaast geen reiskostenvergoeding.

Duur:
Vanaf medio januari 2018 voor 3 of 4 maanden.

Informatie:
Nadere informatie over de stage kunt u inwinnen bij mevrouw Elizabeth Groenhuijsen, telefoonnummer: 035-6714104.

Sollicitatieprocedure:
Uw schriftelijke sollicitatie bestaande uit cv en motivering kunt u vóór 31 december 2017 richten aan de afdeling Human Resources van de Stichting Muziekcentrum van de Omroep onder vermelding van Stage Financiële Zaken: frederique.blessing@omroepmuziek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.omroepmuziek.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,