Stichting Hoogte80 Festivals – Marketing Coördinator

Vacature | Organisatie: Stichting Hoogte80 Festivals | Functie: Marketing Coördinator | Plaats: Arnhem | Omvang: 10-12 uur | Sluitingsdatum: 20/12/2017


Hoogte80 is een theater- en muziekfestival op de mooiste locatie(s) van Arnhem. Wij geloven in een vrije, gelijkwaardige en inclusieve samenleving en zijn er van overtuigd dat kunst & cultuur daar aan bijdraagt. Gedurende 4 dagen staan er ruim 100 voorstellingen op ons festivalterrein en daarbuiten. Hoogte80 heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien tot hét performing arts festival van Oost-Nederland. Hoogte80 geeft daarbij ruimte aan professionele makers, jonge talenten en sociaal-artistieke projecten. De tiende editie van Hoogte80 Festival vindt plaats van 10 tot en met 13 mei 2018.

Hoogte80 zoekt een

Marketing Coördinator

m/v | 10 – 12 uur per week

Functieomschrijving
Als Marketing Coördinator vervul je een strategische functie binnen het festival als geheel en binnen de marketingafdeling in het bijzonder. Je denkt inhoudelijk mee over de ontwikkeling van het festival en bouwt aan de naamsbekendheid en positie van Hoogte80 binnen het Nederlandse festivalaanbod. Je bent budgetverantwoordelijk en draagt bij aan de fondsenwerving en relatieontwikkeling met relevante partijen zowel binnen als buiten Arnhem en slaat daarbij een brug tussen inhoud en commercie. Je houdt je bezig met persbenadering en werft online en offline publiek door spraakmakende campagnes. Daarvoor breidt je het marketingteam verder uit met freelancers en vrijwillige medewerkers.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring en hebt een HBO/WO achtergrond, bij voorkeur in marketing en/of communicatie. Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op je vakgebied en hebt een sterke voorkeur voor digitale marketing. Je bent creatief, zelfstandig, enthousiast, ongecompliceerd en weet structuur aan te brengen. Je beschikt over een relevant netwerk, werkt verbindend en je schroomt je niet om je handen vuil te maken. Je bent in staat de kernwaarden van het festival over te brengen op fondsen, sponsoren en publiek, het festival kennen is daarin een pre. Als je van buiten Arnhem komt weet jij je in no-time kenbaar te maken en de juiste mensen te vinden die jij nodig hebt.

Wat bieden wij?
Hoogte80 biedt een dynamische omgeving met korte lijnen waarin jij ruimte krijgt om invulling te geven aan je functie. Je kan aan de slag tegen een klusprijs op basis van een dagtarief welke afhankelijk is van je kennis en netwerk, wij volgen daarin marktconforme tarieven. Je werkzaamheden lopen het hele jaar door en het spreekt vanzelf dat je in de aanloop naar, en tijdens het festival zelf meer uren maakt dan ervoor en erna.

De vacature is te combineren met een vergelijkbare functie bij onze kantoorgenoot; Muziek bij de Buren, het huiskamerfestival van Nederland: www.muziekbijdeburen.nl.

Enthousiast? Reageer!
Stuur voor 20 december je cv en motivatiebrief naar Harold Oddens, zakelijk leider via harold@h80festival.nl met als onderwerp: Vacature Marketing Coördinator. De eerste gesprekken vinden plaats in week 1 en week 2 van het nieuwe jaar.

www.h80festival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,